tisdag 28 januari 2014

Färgprover på The Body Shops Shimmer Cubes Brown 30 och Pink 26

Ljusbristen till trots vill jag visa lite färprover på ögonnyheterna från The Body Shops Spring Trend Collection. Vi börjar med rosa!

Här ser ni Shimmer Cubes (295 kr) i Pink 26, på bar hud på handryggen. Pigmenteringen är faktiskt bättre än vad som framgår av bilden! Jag vet att en del tycker att rosa på ögonen kan vara lite lurigt, men det tycker inte jag. EOTD för att illustrera detta kommer inom kort. Särskilt den lite varmare skuggan som är längst upp till vänster på min swatch ser fin ut tycker jag.

Shimmer Cubes i Brown 30 känns lite mer otippade i en vårkollektion, men de ser så himla fina ut! När jag såg de allra första bilderna på färgvalet blev jag inte så imponerad, när jag sett dem på är det en annan sak!

Fyra fina metalliska skuggor! Den kopparfärgade ser jag extra mycket fram emot att hugga in på. (Katten Simson ber om ursäkt för hårstrå mitt i bild....)

Har ni svårt att få upp färg från era Shimmer Cubes? Jag har hört den problematiken från fler håll, men har tre tips:
  1. Använd primer!
  2. Måla med fuktad pensel. (Tror det är märkets eget förslag, men jag är själv inte så förtjust i det.)
  3. Till sist: till hårdare skuggor som dessa kan en billigare skumgummiapplikator var mycket bättre än en fin pensel. Det brukar funka för mig!

2 kommentarer:

  1. Båda ser fina ut. Jag tycker du ska testa att göra en sminkning med rosa och orange, tror det vore läckert...

    SvaraRadera