söndag 12 januari 2014

Recension: The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil

Dags för ytterligare en recension av produkt ur The Body Shops nya rengöringsserie Camomile. Silky Cleansing Oil (200 ml/210 kr) lovar tuff rengöring som är snäll mot huden. Community Fare Trade-producerad kamomillolja, mandelolja och sojaolja löser effektivt smuts och smink.

Jag gillar denna! Stort plus i kanten för pumpflaskan. Just nu bor den i min dusch där jag tvättar ansiktet med den innan jag skrubbar. Camomile Silky Cleansing Oil gör rent både bra och milt, precis som utlovat. Doften är helt okej, även om jag föredrar oparfymerat i ansiktet. Har du inte testat rengöringsolja tycker jag du ska göra det. Det är särskilt skönt på vintern!
Betyg: 4 av 5
Tidigare recensioner av produkter i serien: Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover och Camomile Sumptuous Cleansing Butter.

3 kommentarer:

  1. Det där är en av mina favoriter! :D

    SvaraRadera
  2. Jag tycker jättemycket om den. Jag använder den som eye-makeup remover pga att jag vill vara snäll mot mina ögon som jag tycker få stå ut med mycket och den är jättebra. En sak som jag inte tycker om är att när man pumpar så kan det spruta lite hej vilt. Du har den i duschen så du kanske inte tänker på det.

    SvaraRadera