torsdag 16 januari 2014

IsaDora Ray of Light Spring Make-up 2014

Nu blir det full attack på vårkollektionerna! IsaDoras heter Ray of Light och går i ljusa, skimrande pasteller med iriserande effekter. Mycket spännande grejer att spana in tycker jag.

Vårens skuggpalett är ingen nyhet, men ack så fin. Den heter Eye Shadow Trio 78 Spring Garden och kostar 119 kronor. Färgerna är precis min tekopp, så det kan mycket väl tänkas att jag slår till på denna!

Mest spännande tycker jag att de nya krämrougen i pennform. Oturligt nog fanns de inte med i mitt pressutskick. Jag får helt enkelt ge mig ut och shoppa själv! Twist-Up Blush & Go (129 kr) kommer i de tre nyanserna 80 Spring in Paris, 82 Coral Island och 84 English Rose. Jag behöver minst
Spring in Paris och Coral Island. Minst!

Tre nya kajalpennor presenteras också. Jag hittar inge bilder på dem i bildbanken, så ni får hålla till godo med bild snodd från IsaDoras egen hemsida. Eye Lighter Contour kostar 89 kr och kommer i 50 Limelight, 81 Pink Opal och 82 Blue Illusion. Pennorna har pärlemorpigment är tänkta att användas om uppljusande kajaler på egen hand eller över mörkare färger för 3D-effekt. Kommer i en EOTD nära er inom kort!

Under Eye Lighter Contour skulle man exempelvis kunna ha Colorful Eyeliner (109 kr). Här snackar vi en lättmålad och hållbar produkt! Det gläder mig att eminenta 12 Dark Brown får sällskap av nya 14 Navy Blue. Ni ser också All Day Long Lash Mascara (149 kr) som ingår i stället. Den är trevlig även om den inte är någon nyhet. Min recension finns här.

Till ögonen kommer också Twist-Up Eye Gloss (119 kr) i tre nya färger: 03 Champagne Cocktail, 05 Jet Set och 07 Pink Diamonds. Två mörkare kulörer fanns i julkollektionen Shine Bright, här kan ni se färgprover på dem. Jag har haft problem att få pennorna att sitta bra, men ser ändå fram emot dessa ljusa lättburna färger. Kanske sitter de bättre?

 
Pennorna kommer starkt som ni märker. De knubbiga läppennorna Twist-Up Gloss Stick (129 kr) lanseras i tre nya nyanser: 12 Baby Doll, 17 Sorbet och 18 Opals. Baby Doll ser finast ut tycker jag!


Mer till läpparna i form av Perfect Lipliner (69 kr) i 29 Candy Pink och Perfect Moisture Lipstick i 169 Pink Peony (119 kr). Vårigt och fint, men dessa färger är inget för mig.

Vårens färger av Wonder Nail (69 kr) innhåller alla pärlpigment. Det ska bli spännande att se hur de tar sig ut på naglarna!  Lacken heter: 777 Dragonfly, 778 Halo, 779 Glorious, 780 Opaline och 781 Ray of Light.

Vad tycker ni om IsaDora Ray of Light? Jag tycker att detmesta ser trevlig ut. Oftast gillar jag färgstarkt, men nu känns det inte alls dumt att tänka ljusare och skirare. Det ska bli kul att hugga in och testa kollektionen. Mer bilder, färgprover och omdömen kommer allteftersom dagsljuset återvänder.

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas att den blå eyelinern blir permanent i sortimentet?
  Annars är det faktiskt inte mycket som intresserar mig. Möjligtvis nagellacken, jag gillar ju diskreta jobbvänliga färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också! Jag ska undersöka saken :)

   Radera
 2. F´låt men inte nåt jag blir hög av...

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara ett ganska svalt mottagande från många...

  SvaraRadera
 4. En väldigt ljus och skimrig kollektion. Ser man till helheten tycker jag att den känns ganska mäh men ett par av produkterna intresserar mig. Rougen först och främst kanske, jag fick två och ska nog försöka testa ett ikväll. Läppstiftet och den rosa pennan har jag testat, pennan ger nästan bara skimmer, läppstiftet tyckte jag var förvånansvärt fint... Sen tycker jag precis som du att det är trevligt med en flytande marin eyeliner, jag tycker att IsaDoras flytande liners brukar vara bra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eyelinern är ab fab! Men det är nog som du säger, lite blandat innehåll i hela kollektionenen. Skuggpennorna är fina tycker jag, men de sitter inte så bra märker jag nu när jag testat...

   Radera