onsdag 16 januari 2013

Nyhet: IsaDora Build-up Extra Volume Mascara

IsaDoras storsäljare Build-up Extra Volume Mascara (119 kr) kommer i dagarna med ny förbättrad formula. Jag har fått hem ett exemplar för påseende och kommer att testköra så fort juryarbetet i Daisy Beauty Awards är färdigt.
 
Build-up Extra Volume Mascara kommer i sex nyanser, Super Black (som på bilden), Dark Brown, Black Brown, Navy Blue, Royal Blue och Bluish Black. Jag gillar verkligen färgade maskaror, så dem ska jag spana in närmre när jag hittar dem i butik.

Uppdatering: Här ser ni färgutbudet som det visas på IsaDoras hemsida. Jag är himla nyfiken på alla tre blå nyanserna. Det skulle vara himla kul att se hur de ser ut på!

7 kommentarer:

 1. Jag är inte superimpad av originalet, så det ska bli roligt att se vad du tycker om denna....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog faktiskt inte testat just originalet till denna. Har jag gillar dock Precision och Big Bold riktigt mkt, så vi får se om denna kan mäta sig med dem :)

   Radera
 2. Vad är skillnaden mellan mörkblå och Bluish black? Navy blue då, en liten undran bara. /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra fråga! Jag snor skamlöst en bild direkt från IsaDoras hemsida som ger svar på saken. (fanns säkert fina bilder i pressmaterialet, men jag expressbloggar ju nuförtiden och tar mig inte alltid tid att ladda ner bilder och trixa med dem)

   Radera
  2. Tack för bild! Kul att se. Ser rätt lika ut för mig, fast den är kanske lite mörkare? Visserligen tänker jag inte köpa någon av dem, men jag blev nyfiken för det lät så snarlikt. Låter ju snyggt med blåsvart i alla fall! / Lotta

   Radera
 3. Hur ser man skillnaden på den nya build-up mascaran och den gamla? det är ju samma förpackning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle tro att det bara är den nya som finns ute nu :)

   Radera