torsdag 17 januari 2013

Julklapp från IDUN Minerals

Kommer ni ihåg att jag tipsade om denna finfina julnecessär från från IDUN Minerals, och att man sedan kunde tävla om en sådan i bloggen? Ett exemplar landade hos mig också strax efter jul (förbaskade posten!), men jag blev lika glad för det ändå!

Innehållet består i en utmärkt mineralfoundation (Svea här, jag har ljusare Freja sedan tidigare), en infällbar kabukiborste, en fickspegel och en Gull mascara. Jag är särskilt nyfiken på maskaran. Tidigare har jag testat märkets andra maskara Silfr som jag gillade mycket så förhoppningarna är stora!

6 kommentarer:

 1. Jag fick nyansen Freja i min vinstnecessär. Den är lite för mörk just nu men jag tror den bli perfekt senare, jämförde nyansen med den från pürminerals som jag använde i somras och de ser väldigt lika ut. Borsten och spegeln har fått flytta in i min lilla necessär i handväskan - jag har saknat en sån borste, den här kan ju inte bli tillmosad i borsten. Perfekt att ha för att bättra på makeupen under långa dagar, och att ha med på resa såklart. Mascaran är ännu oprovad eftersom jag är extremt mascara-trogen sedan jag hittat en som ger mig supersnygga fransar från morgon till kväll och den senaste förpackningen är nästan nyöppnad,därför får Gull vänta ett litet tag. Men det ska bli kul att prova.

  Sen är faktiskt själva necessären riktigt riktigt fin tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar :)

   Necessären är himla fin, det glömde jag skriva :) Så bra att Freja verkar passa dig! Svea är för mörk för mig nu (brakar ha Freja), men jag tror att den kan passa till sommaren.

   Radera
 2. Jag har börjat testa deras foundation och känner mig väldigt positivt överraskad! :D Riktigt trevlig produkt ju :)

  SvaraRadera
 3. Spännande, jag funderar på att byta foundation. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iduns är bra! Burken är lite opraktisk, en annars är allt tipptopp!

   Radera