torsdag 24 januari 2013

Nyhet: Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Nyheter från Clinique är alltid av intresse för mig. Deras knubbiga pennor med läppfärg, Chubby Stick, är långvariga favoriter i läpplådan och jag är rysligt nyfiken på den nya varianten av pennorna som lanseras i april, denna gång i form av ögonskugga.

Chubby Stick Shadow Tint for Eyes
kommer i åtta nyanser och ska vara både lättapplicerade och hållbara. Man ska kunna bygga färgen till önskad intensitet och Clinique tipsar om att man också kan blanda färgerna för att få fram exakt den färg man vill ha. Pennorna är upp- och återskruvningsbara. Tummen upp för det!

De åtta färgerna heter: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue och Portly Plum. Jag är mest sugen på den beiga Bountiful Beige och de tjusiga blågröna nyanserna Mighty Moss, Big Blue och Curvaceous Coal. Vilken färg lockar er mest?

Chubby Stick Shadow Tint for Eyes finns i butik i april. De kostar 210 kronor styck och är (som alltid med Clinique) allergitestade och helt oparfymerade.

8 kommentarer:

 1. Åh, det här kändes som om det kunde vara nåt för mig! Jag är inte så inne på läppgrejer men jag letar efter den perfekta ögonskuggan. Jag har hört att om man har gröna ögon så ska man ha lila ögonskugga, så Lavish Lilac kanske? Det vore ju helt annorlunda än mina fesmesbeiga ögonskuggor jag har hemma nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, fesmesbeiget känns ju ofta rätt, men ibland är det verkligen kul med färg! Lila är jättefint till grönögda, spana in hos Fröken Rosa, exempelvis!

   Radera
 2. Vilken kul grej att spinna vidare på läppennorna- jag gillar den första beiga bäst.

  SvaraRadera
 3. Vilken intressant nyhet! Dom måste spanas in! Alla färgerna utom den rosa skulle jag kunna tänka mig. Men man får väl kolla in dom irl. /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir himla kul att se färgerna på riktigt!

   Radera
 4. Såg dem för rätt länge sen i nån utländsk blogg och hade hoppats att de skulle komma t Sverige, toppen!

  SvaraRadera