måndag 5 september 2011

Recension: Honey Bronze Bronzing Powder och Honey Bronze Bronzing Gel for Face


Det är lite synd att det tagit så lång tid för mig att komma till skott med fler recensioner på grejerna från The Body Shop Honey Bronze. Jag har nämligen hittat en och annan favorit. Här ska vi ta en titt på två av dem!


Honey Bronze Bronzing Powder (175 kr) är matt med antydan till lyster och finns i fyra nyanser. Jag har 01 (färgprov här), och att döma av hur ofta den figurerat i "dagens" kan vi se att jag gillar den skarpt! Nyansen är så fin och diskret att jag tror att jag kommer att kunna använda den även nu under hösten. Dosan är tung och lyxig utan att ta onödig plats. Full pott!
Betyg: 5 av 5

Till vänster i bild ser ni Honey Bronze Bronzing Gel for Face (165 kr), en lättapplicerad lätt lystergivande bronsgel. (För färgprov, klicka här.) Jag föredrar att blanda en klick i dagkrämen som ensam bas, eller blanda med annan bas. Gelen ensam skulle nog vara för mörk för mig. Precis som min gamla favorit Sun Radience Skin Tone Perfector från Lumene (billigare!) blir man lite snyggare på ett diskret och odefinierat sätt, utan att se sönderbronsad ut.

Ett hett tips i säsongsövergångar att att använda den för att ge en lite mörkare nyans till en för ljus foundation eller färgad dagkräm. Perfekt!
Betyg: 4 av 5
Recension på Honey Bronze Shimmering Dry Oil från samma kollektion finns här.

4 kommentarer:

  1. Dessa två är storfavoriter här hemma :)

    Kollade nu efter du lagt ut ditt inlägg på bloggen och insåg att Stephanie inte har lagt ut sin recension av dessa :( ska skälla lite på henne ;)

    SvaraRadera
  2. Carina: Kul att höra!

    Det är lätt hänt att man halkar efter lite i recenserandet. Man vill ju testa ordentligt!

    SvaraRadera
  3. Honey Bronze Bronzing Powder tycker jag ser ut att vara något för mig :)

    SvaraRadera
  4. Wysteriia: Ja! Den passar även oss blekisar bra!

    SvaraRadera