tisdag 16 augusti 2011

Resension: Honey Bronze Shimmering Dry Oil


Det är hög tid för ett litet ord om Honey Bronze Shimmering Dry Oil från The Body Shop Honey Bronze. Jag har inte testat någon torrolja tidigare, och är extremt positivt överraskad av denna. Den ger perfekt lagom med skimmer, ingen som helst risk att man ser svettig eller discokulig ut. Bara lite diffust snyggare!

Färgen är byggbar, så den fungerar bra även för oss blekfisar (färprov här!). Den är också lätta att fördela jämnt över exempelvis benen, och man blir inte kladdig som jag befarat innan jag testade. Att den luktar gott är ännu en positiv egenskap.

Det enda negativa jag kan komma på är förpackningen. Glasflaska är sällan bra, särskilt inte när man är lite oljehal om händerna. Just glasflaskan gör att den fina oljan har fått stanna hemma en del i sommar. Tråkigt när jag egentligen hade velat använda använda den jämt och ständigt!

Betyg: 4 av 5 (innehållet är en klockren femma)

6 kommentarer:

 1. Jag verkar vara den enda som tycker att den luktar superilla. Har förpassat min förpackning till längst ner i en låda.

  SvaraRadera
 2. Funderade länge på om jag skulle men jag hoppade till slut...vill nog ha utan skimmer. Men doften är underbar!

  SvaraRadera
 3. Jag håller delvis med Emelie. Jag vet inte om jag tycker att den luktar illa men den luktar fööör mycket. Har man den är det liksom ingen vits med parfym. Jag inbillar mig att det inte bara är jag som känner doften utan även alla i min närhet också. Vad det kommer till performance så håller den här oljan precis det den lovar. /N

  SvaraRadera
 4. Emelie: Hrm, skumt att jag gillar den egentligen, för jag brukar vara så himla känslig mo dofter...

  Emma: Men skimret är så väldigt diskret!

  Glitter Sisters: Vad synd att du inte gillar doften när du gillar den så i övrigt :)

  SvaraRadera
 5. FATTA att jag letade efter den här i USA där den inte skulle gå på en hundring ens, men ack vad slut den var över allt. Så går det alltid när jag väntar med att köpa saker.:(

  SvaraRadera
 6. Basteth: Nej vad dumt =( Jag hittade inte ett enda TBS i HELA NY. Galet!

  SvaraRadera