onsdag 7 september 2011

Clinique The New Black Collection – Black Honey Trend hos mig!


Igår landade The New Black Collection – Black Honey Trend från Clinique hos mig. Jag känner mig nästan positivt inställd till hösten av bara farten! Clinique bjuder på härliga nyanser av tegel och vinbär:


Här ser ni Colour Surge Eye Quad (355 kr). Färgprover (swatches) och dagens öga kommer inom kort.


Här har vi det mycket vackra rouget Gradient Powder Blusher (330 kr). Färgprover utlovas snarast även på detta och läpprodukterna.

Här har vi en titt på färgen som namngivit kollektionen. Almost Lipstick i Black Honey. Det är en svårfotograferad rackare, vi får återkomma till den senare. Allra överst i inlägget ser ni också fina läppduon Black Honey och min favoritmaskara High Impact Mascara (220 kr). Maskaran kommer i butik att ha en elegant specialhylsa, men det hade inte hunnits med till provexet. Inte mig emot, det är ju innehållet som räknas.

Clinique The New Black Collection – Black Honey Trend kommer i butik den 17 oktober.

Läs mer om hela kollektionen här!

7 kommentarer:

 1. JAg är super sugen på läppduon eller enbart stiftet.

  SvaraRadera
 2. Emma: Det är mycket bra val båda två!

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha ögonskuggorna, läppstiftet och det fina rouget som ser helt underbart ut! Vet du när kollektionen kommer ut i butik?

  SvaraRadera
 4. My Sunshine: De är lika fina som de ser ut! Kollektionen kommer i butik den 17e oktober enligt pressinfon. Jag ska uppdatera inlägget med den infon :)

  SvaraRadera
 5. Spännande, nyfiken på det mesta! :)

  SvaraRadera
 6. Fru Vesa: Swatcher kommer!

  Josephine: Mer färgprover och omdömen kommer!

  SvaraRadera