onsdag 14 september 2011

Dagens öga med Black Honey-kvartetten


Igår matchade jag mina nästan-rostiga naglar med skuggorna från The New Black Collection – Black Honey Trend från Clinique. Jag är lite kluven till rödbrunt på ögonen. Det kan få mig att se rödgråten ut, men ibland kontrasterar det himla fint till ögonfärgen. Här trivdes jag bra med nyanserna!


Colour Surge Eye Quad från Clinique, Bronzing Powder i 48 Matte Tan från IsaDora, Clinique Instant Lift for Brows, Quick Blush i Peach-in-a-pinch (också Clinique), nya IsaDora-maskaran Big Bold Mascara Super Volumizing, läppglans med SPF från Cliniderm, Lancôme Effacernes Concealer och Too Faceds Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown.

5 kommentarer:

  1. Nu har jag lagt upp bilder på cream eyeliner purple plum som jag hade idag. Jag hade förväntat mig mer wow i färgen, men det blev lite mjäkigt tycker jag nog. Men jag gillar den ändå!

    SvaraRadera
  2. Håller med, det är en balansgång, men du lyckas jättebra.

    SvaraRadera
  3. Om jag ska ha rödbrunt så måste jag nästan alltid ha en svart eller mörkbrun eyeliner för annars ser det ut som att jag gråtit hela dagen :p Du lyckas fint dock!

    SvaraRadera
  4. Blowfish: Tack!

    Synd att den inte hade så mycket färg som du ville...

    Ninni: Tack!

    Honi: Tack! Jag tycker alltid att svart liner är så fint på andra, men jag tycker att det blir lite hårt på mig själv...

    SvaraRadera