måndag 16 maj 2011

Lumenes sommar 2011


I förra veckan fick jag information om sommarens nyheter från Lumene. Vi börjar med sminket, det är ju ändå det roligaste! Sommarens look heter Summer Delight och innehåller två ögonskuggor, rosa Hot Wind och bronsiga Illusion, skimrande mineralbronzern Indian Summer, ett pärlemorskimrande ljusrosa Wild Rose Lipgloss och lacken Heat Day och Joyful. Jag tycker att det ser ut som bärbara klassiska nyanser och lockas mycket av de fint mönstrade skuggorna. Glosset i just denna färg hoppar jag nog, men jag kan berätta att Wild Rose Lipgloss är väldigt sköna!


Till kroppen finns den nya serien Birch & Honey som med björklövsextrakt och organsik (de menar kanske ekologisk på svenska?) honung ska plocka fram kroppens bästa sida lagom tills det blir dags för bikini och shorts. Av bilden att döma (om man nu kan utläsa sådant ur bilder), ser de ut att dofta väldigt fräscht! I serien ingår enligt pressinformationen bland annat duschkräm, kroppslotion och kroppsskrubb (49 kr styck). På bilden här ser vi även en fotkräm och en anticellulitkräm. Jag är mest nyfiken på skrubben och fotkrämen.

Sist men inte minst ser jag till min stora glädje att Sun Radience Skin Tone Perfectors (89 kr) i sommarnyanserna Honey Glow och Sunny Fresh kommer igen i sommar. Jag har två olika sedan tidigare (och deras ofärgade kusin Crystal Radience), och det är alla kanonbra! De funkar på egen hand som highlighter, blandad med din fuktkräm eller blandad med foundation. Ett måste i min sminkväska året om!

Nytt för i år är att mina favoriter fått en kompis som bronsar kroppen, Lumene Natural Bronze (135 kr). Det rör sig om en skimrande kräm med naturlig BUS(brun utan sol)-effekt som återfuktar och vårdar med bland annat antioxidanter från hjortron. Jag är nyfiken på om den har den klassiskt läskiga BUS-doften eller ej...

6 kommentarer:

  1. Den nya lilarosa ögonskuggan Hot Wind är verkligen fin, blir lite duochrome.

    SvaraRadera
  2. Emma: Åh! Den måste jag kika på live!

    SvaraRadera
  3. Tycker skuggorna ser fina ut, ska kolla närmare på dem i butik sen tänkte jag... men just nu råder köpstopp då förråden är fulla.

    SvaraRadera
  4. Såg att de redan var uppe på Åhlens i Uppsala men hann inte kolla närmre, de såg väldigt intressant ut i alla fall!

    SvaraRadera
  5. Skuggorna ser fina ut, fast jag trodde först att de var rouge och då var de ännu finare...

    SvaraRadera
  6. Ninni: He, he, så är det nog egentligen för mig också, men det ser så fint ut!

    Lina: Åh, så spännande!

    Emma P: Det har du rätt i!

    SvaraRadera