måndag 2 maj 2011

Blått och korall



Idag hade jag tråkigare än tråkigast sminkning, så jag bjuder på en från starx innan New York istället. Jag är fortfarande ganska förkyld och känner mig allmänt opepp, både på smink och annars. Fånigt när jag haft en så himla härlig vecka i NY och har så mycket fina nya grejer att leka med!


Till sminkningen ovan använde jag bland annat Leopard Complexion Perfecion Kit från Too Faced, Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula från Clinique, Benefits Bikini Line, Eye Shadow Quartet Coral Bronze från IsaDora, mineralrouge från Maybelline i Peach Quartz, Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/Emphasize från MAC, läppgunk i pennform från Stila, Benefit Powderflage och Stila Smudge Pot i Starry Night.

7 kommentarer:

  1. Jättefint! Snygg vinge!
    Eyelinern, är det Stila Smudge Pot? Jag hittade ingen penna bland grejorna, men misstänker att det är den? Mycket snygg var den i alla fall! Väldigt fin färg! Perfekt blå. Kan man köpa den i butik?

    SvaraRadera
  2. Gillade också eyelinern!

    I morgon måste jag börja träna på att fixa till en eyelinerlinje :)

    SvaraRadera
  3. Du är proffs på vingar! :-)

    SvaraRadera
  4. Lotta: Tack! Stila Smudge pots är både eyeliner och skugga i ett (typ geleyelinerkonsistens), de är grymt bra och finns i butik, men inte i Sverige. Köp om du får chansen!

    Carina: Tack! Hej på! :)

    Ninni: Tack :)

    Sminkan: Tack!

    SvaraRadera