söndag 26 september 2010

Shoppingtips / span på stan

Egentligen skulle jag hunnit knåpa färdigt med dessa tips redan igår, men så blev det inte. Nuförtiden kan man ju faktiskt shoppa på söndagar också, eller kanske här är något som kan höja motivationen under veckans första arbetsdag?


Om man är med i Apotek Hjärtats kundklubb får man en fullstor concealer från Oliva mot kupong (även klubberbjudanden på bl a Neutrogena och Cliniderm nu). Den ska bli spännande att testa! Apotek Hjärtat har också erbjudanden på bl a en del produkter från ACO Spotless just nu.


Kicks finns just nu inte mindre än tre spännande gwp:s just nu, från Lancôme, Elizabeth Arden och Smashbox (följ Kickslänken för att kika närmare på innehållet!). I både Malmö och Lund har jag också sett en liknande gåvånecessär från Smashbox, innehållandes en liten tub Photo Finish Primer, en fullstor ljus ögonskugga, och något mer (kanske maskara eller läppglans?). Den såg spännande ut, men finns inte på bild på hemsidan.

Kicks finns också fortfarande det fina concealererbjudandet från Clinique kvar. Kan vara något för er som är nyfikna på Superbalanced Powder Makeup!

I min spaning på stan såg jag också att ett nytt apotek, Doc Morris slår upp sina portar i Lund på tisdag 28/9. Det ser jag fram emot, för de har nämligen ett lite större sortiment av Avène (om jag är rätt underrättad), exempelvis finns min favoritdagkräm där.

Jag såg också att Åhlèns fått in Emma S som säljs exklusivt hos dem. De har också en helt ny sminkavdelning i Lund, med bl a hudvård från The Body Shop.

Sist men inte minst såg jag att Lindex har erbjudande på delar av Lumene Natural Code och att man kan haffa Syoss rikitgt billigt hos H&M. (Så dumt att man inte kan länka till dess sidor ordentligt, eller se deras erbjudanden online!)
Happy shopping!

3 kommentarer:

  1. Jösses vad många härliga tips! Du är ju proffs på att ha koll på sånt! :-)

    SvaraRadera
  2. Jättebra tips, och klubb hjärtat låter intressant! :)

    SvaraRadera
  3. Ninni: Vad kul att du gillar dem!

    Josephine: Den är bra att vara med i =)

    SvaraRadera