torsdag 9 september 2010

Muddy Nudes



Igår högg jag ivrigt in på kvartetten Mudy Nudes från IsaDoras hötskollektion Rock Chic. Jag har använt alla fyra färgerna, och kan rapportera att kvaliteten är strålande! Tidigare har jag ibland tyckt att matta skuggor är svårhanterade, men det finns inga sådana problem här. Skuggorna är lättarbetade och sitter hur fint som helst hela dagen.


Dagens rouge är Bare Berry från samma höstkollektion som skuggorna och dagens kajal är Cliniques Quickliner for eyes i 02 Smoky Brown. Ur skuggpaletten Muddy Nudes har jag använt den ljusaste skuggan i inre ögonvrån och på brynbenet, den näst ljusast på inre halvan av rörliga ögonlocket, den matta mörkbruna längst ner till vänster i globlinjen och den skimrande mörkbruna i yttre v:et.

8 kommentarer:

  1. Tittade på bilderna och slogs av hur fina dina ögonbryn är.

    SvaraRadera
  2. SmsinkJante: Tack snälla du =) Detta är första EOTD:n efter att ja orkade färga om dem häromdagen, de är mycket snyggare då!

    Des: Tack!

    SvaraRadera
  3. Jag är inte så mycket för matta skuggor för jag får aldrig till det något bra... hade en turkos från MUS som såg så himla läcker ut i dosan, men på mina ögon blev den mjäääeee... önskar jag hade tekniken för dem, men skimriga är mycket mer lättarbetade tycker jag. Håller med tidigare talare om brynen, de är supersnygga!

    SvaraRadera
  4. Fiiint!

    Jag har precis som Ninni svårt för matta skuggor, tycker oftast dom är svårjobbade så då kanske dessa ändå kan vara något för mig om du upplever dom som lätthanterliga.. :) Men annars älskar jag ju skimriga skuggor så jag vet ändå inte.. haha..

    Jag är för övrigt nyfiken på den där nya mascaran från IsaDora och vill gärna höra vad du tycker om den sen och om du får såna där fransar som tjejen i youtubevideon fick :D

    SvaraRadera
  5. Ninni: Tack! Jag har tidigare haft problem med matt, men inte med dehär! Men jag håller med om att skimmer är lättare!

    Marybeth: Tack!! Dessa kan nog vara ett bra alternativ om man vill ha okluriga matta!

    Wigwhamrapport kommer, jag ska bara bekanta mig lite med med den först =) Första intrycket är positivt!

    SvaraRadera
  6. Okluriga matta låter helt klart som nåt för mig :D

    Nice! Dina fransar såg som sagt riktigt fina ut med den mascaran så nu blev jag helt klart sugen på den. Typiskt ;)

    SvaraRadera