tisdag 8 december 2015

Nyheter från OPI, SOLA och Soley

Nyhet är kanske ett starkt ord... Jag fortsätter rensa här hemma, både bland bilder och prylar och hittade denna fina påsen med innehåll från pressevent i våras hos GoodPR. Det blir sällan av att jag tar mig till pressvsningar, eftersom övernattningar i Stockholm är lite knepiga att få ihop med familjelivet. Vankas det event i Göteborg, däremot, då har jag en ärliga chans att komma! Jättekuldag, även om det inte var helt enkelt med en sådan heldagsutflykt med bebis. 

Som ni ser innehöll produktpåsen mest hårstyling och det är inte aktuellt att testa för mig. Soslyddet, däremot, har jag testat med glädje. Fullständig recension kommer!

 
I påsen fanns också remover-servetter för nagellack från OPI. Det är ju under all kritik att jag inte testat dessa. Skärpning utlovas, och så småningom även omdöme om OPI Wipe-Off. Någon därute som redan testat? Vad tyckte ni?

Isländska eko-märket Sóley är jag egentligen supernyfiken på. GLÓey, som ni ser här, är en djuprengörande ansiktsskrubbmed pepparmynta, aprikoskärneolja, nattljusaolja, lavendel och isländska örter. Den lovar att ta bort döda hudceller och stimulera hud och sinnen med mumsig doft. Den ska jag minsann hinna prova ikväll, om jag så ska göra det med sömnkrisande elvamånaders på höften!

2 kommentarer:

  1. Spray vax lät ju spännande, inte för att jag använder sånt men för dom som gör måste det ju vara en fiffig grej

    SvaraRadera