onsdag 3 december 2014

OPI Fifty Shades of Grey

I januari 2015 vankas det nytt från OPI i form av samarbetskollektionen OPI Fifty Shades of Grey. Jag måste erkänna att boken gått mig helt förbi (läser faktiskt bara Petter och hans 4 getter, Gissa hur mycket jag tycker om dig och Pellerträffar en lokförare just nu...), men lacken ser spännande ut! Attans att jag inte kunde gå på pressvisningen denna gången heller! I flaskorna syns fem nyanser av grått och en naggande god röd accent. Såhär beskriver OPI själva lacken:
Romantically Involved - I’m in a deep relationship with this luscious crème red
Dark Side of the Mood - This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous
Embrace the Gray - Let this chic, moody gray crème become one with you
My Silk Tie - This silky, gleaming silver has got me all tied up
Shine for Me - This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!
Cement the Deal - I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray
De fullstora lacken kommer att kosta 155 kr styck i vanlig ordning. Som ni vet älskar jag minilack och är därför exalterad över det faktum att hela kollektion säljs som minikit med sex flaskor om 3,75 ml var för 355 pix. Finfint!

Utöver minikittet är jag mest sugen på Romantically Involved , Dark Side of the Mood, My Silk Tie och Shine for Me. Vilka lack lockar er mest?

8 kommentarer:

 1. Nördig som jag är måste jag bara ha hela kollektionen, just för att jag läst böckerna flera gånger. Även om de inte är så himla bra

  SvaraRadera
 2. Åh Gissa hur mycket jag tycker om dig! Den läste jag med för mina barn! Såå gullig! 50 Shades har jag inte heller läst.
  Lacken ser fina ut!

  SvaraRadera
 3. Jag har heller inte läst böckerna men tänker att jag borde, för att se what all the fuss is about liksom. Flera av lacken ser väldigt fina ut hur som helst:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör de! Ja, kanske borde man läsa i studiesyfte...

   Radera