måndag 29 december 2014

Nyhet: Clinique Nutcracker Suite Collection

Årets helgkollektion från Clinique känns mer vårig än julig tycker jag, men visst är de fin! Produkterna säljs exklusivt på märkets egen svenska hemsida och finns ute nu:
Nutcracker Act  Compact i Akt I som är rosa eller Akt II som är lila (490 kr)
Blended Face Powder and brush i Snowflake Dreams (295 kr)
Chubby Stick Baby Tint (210 kr) i ljust lila 04 Flowering Freesia eller ljust rosa 03 Budding Blossom (följ länkar för LOTD och färgprover!)

Blended Face Powder and Brush i Snowflake Dreams är tänkt som rouge eller highlighter, det är jag himla nyfiken på måste jag säga. Kan tänka mig att det blir fint på vinterbleka kinder! Och rougeborsten verkar verkligen inte dum, jag är förtjust i hopfällbara borstar.

Paletterna ser också rysligt fina ut. De är inte riktigt i just mina färger, men så söta och våriga. Jag har en snarlik palett från Clinique sedan tidigare som går i varmare toner och heter Pretty in Prints. Den innehåller, förutom fyra riktigt fina ögonskuggor, ett av mina favoritrouge, Preacious Posy. Precis som Nutcracker-paletterna var den begränsad upplaga, och jag är så glad att jag slog till. Tipset till omvärlden är alltså: Slå till om ni blir sugna, annars kommer ni att att ångra er!

2 kommentarer: