torsdag 11 december 2014

Dagens naglar med 4043 Slapping Steel

Grå väder kan muntras upp med grå naglar! En del av lacken i  DependMetallic-kollektion är riktigt snygga tycker jag. Byertsgrå 4043 Slapping Steel är definitivt ett av dem.

 Slapping Steel syntes redan tidigare i veckan här i bloggen, då under blåglittriga  ljuvlighetenPaint Pot 154 Roller Coaster från Ciaté.10 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag gillar grått!
  Måste berätta; jag var på Sephora tidigare idag, och dom hade MYCKET fint att kolla in! Boxar och paletter, ett par olika Sleek paletter! Inte dom jag spetsat in mig på och tänkte be mannen köpa när han åker till London. Men ändå, oj oj...undrar om jag kan hålla mig? Vet inte om du gillar Sleek, men jag gör och har två paletter hemma. Om du har tid och ork gå dit och kolla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Det låter verkligen spännande, jag har inte testat Sleek, men är nyfiken! Och jag vill så gärna åka till Sephora, men orken börjar verkligen tryta här efter alla sjukor och så sent i graviditeten... Vi får se om jag kommer iväg :)

   Radera
 2. Snyggt! Jag har deras gröna metallic som också är fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, de gröna är inte heller så dumt! Men tänk om det varit mörkare...

   Radera
 3. Superfint lack! Läste Lottas kommentar ovan - har de Sleek på Sephora i Sverige??? Hade ingen aning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iaf tidigare har det varit så att de har haft några av paletterna, framför allt innan jul tar de in lite mer sånt tror jag...

   Radera
  2. Tack! Jag visste inte heller om det! Men iaf i Malmö brukar de ha en hel del grejer innan jul som de inte har annars.

   Radera
 4. Inte så tokigt, rycket det ser snyggt ut på dig...

  SvaraRadera