måndag 8 april 2013

Recension: Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Idag är det recensiondags igen, och jag tänkte dela med mig av mina erfarenheter av Moisture Surge Overnight Mask från Clinique (380 kr för 100 ml).

Moisture Surge Overnight Mask utlovar hårt jobb under natten, så att man vaknar med mjuk, smidig och slät hud nästa morgon. Den är allergitestad, 100 procent oparfymerad, oljefri, utvecklad av hudläkare, tesstad av ögonläkare och täpper inte till porerna. Bra så långt!

Jag har använt masken ett par gånger i veckan och gillar den. Den ger mycket fukt på ett bra och enkelt sätt. Om man "bara" vill ha återfuktning i sin nattkräm skull man till och med kunna använda masken som sådan alltid, tänker jag. Relationen till krämen Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator (som jag också gillar väldigt mycket),  förbryllar lite. Det känns som att krämen ger mer fukt tycker jag, även om masken känns rikare. Milliliterpriset för masken är dock mycket billigare, så man skulle ju kunna köra den som nattkräm, som sagt, även om den då inte är lika mångsidig som den vanliga krämen. Lurigt!

Om man är villig att lägga 380 pix på en fuktmask tycker jag att den är ett bra köp. Det går absolut att hitta likvärdiga billigare alternativ, men ibland vill man (iallafall jag,) ha lite lyx. Det är inte alls omöjligt att jag slår till på en ny tub Moisture Surge Overnight Mask när pågående är slut. Masken är okladdig och lätt att använda och förpackningen är smidig. Inga konstigheter.
Betyg: 4 av 5

4 kommentarer:

  1. Låter bra!! Jag har väntat på din recension dåjg är nyfiken på produkten.

    SvaraRadera
  2. Tak! Jeg har nemlig lige bestilt den hos Clinique :)

    SvaraRadera