tisdag 29 januari 2013

Recension: Dove Pure & Sensitive

Här pågår testning av Doves nya kroppsvårdsserie Pure & Sensitive. På bilden ser ni Pure & Sensitive Body Lotion (45 kr, 250 ml) och Pure & Sensitive Body Wash (24 kr, 250 ml). 

Båda är riktigt bra tycker jag! Den utlovade återfuktningen med "Deep Care Complex" som ska ge huden näring och fukt på djupet med bland annat glycerin och solrosolja är strålande. Det rör sig alltså om två budgetkap. Jag tycker sällan att kroppslotioner i denna prisklass (undantaget favoriten HTH) brukar leverera, men Dove Pure & Sensitive är verkligen bra och trevlig att använda. Den är lätt att smörja ut, känns skön och man håller fukten ett bra tag.

Serien som helhet är oparfymerad, men duschkrämen har en väldigt mild fräsch doft. Helt okej tycker jag, då den ju inte stannar på kroppen. Oparfymerad hudvård är toppen när man har en liten bebbe som ligger och nosar på en dygnet runt.
Dove Pure & Sensitive Body Wash: Betyg: 4 av 5
Dove Pure & Sensitive Body Lotion: Betyg: 4 av 5
Ni kanske undrar vad jag tycker om deon också? Utlåtande kommer inom kort. Jag går och filar på en massrecension av flera olika deodoranter. Just deosar är rysligt klurigt tycker jag, men vill ju ha en som är både tillräckligt effektiv och mild!

8 kommentarer:

  1. Bra med såna här alternativ, som är bra och som inte kostar skjortan. :-)

    SvaraRadera
  2. Pratade precis med en kollega som precis har testat en olje-hårinpackning/kur från Dove som har gjort hennes hår supermjukt och väldoftande. Måste testas! Hon har jättelångt hår. Förpackningen är tydligen vit...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hrm, den har jag nog sett någon reklam om. Verkar högintressant!

      Radera
  3. Sjysst att Dove har gjort oparfymerade grejor! Jag kan inte riktigt med deras doft annars och har undvikit dem tidigare. Jag ska nog testa dessa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som att de kan vara något för dig!

      Radera
  4. Låter bra! Fast jag hade gärna velat att duschcremen var oparfymerad, jag har lite tråkig hud under vintern och måste använda parfymfritt. Jag använder Lactacyd, den är jättebra, men lite tråkig... Tvättar faktiskt håret med den också eftersom jag blir kliig, och den funkar superbra. Men som sagt, tråkigt.../Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter ju inte så kul? har du testat eucerins duscholja? den är himla bra även om den inte heller är så glammig...

      Radera