lördag 26 januari 2013

Önskepalett #18 & #19: Urban Decay Glinda & Theodora

Paletter från  Urban Decay hamnar så gott som alltid i denna kategorin. De två Trollkarlen från OZ-paletterna Glinda och Theodora är inga undantag! I The Theodora Palette finns ögonskuggorna Broken (pale cream satin), Beware (warm brown matte), Bewitch (dark charcoal brown satin), West (deep metallic brown), Spell (2 shades in 1: black satin w/green and gold shimmer and gold metallic w/tonal glitter) och Jealous (2 shades in 1: pale green pearl and dark green pearl). Man får också en vanlig svart Zero-kajal och en läppena i Theodora (bright red cream).


The Glinda Palette har lite kallare och pastelligare toner med ögonskuggorna Tornado (vibrant deep purple shimmer), Aura (2 shades in 1: iridescent white w/blue shift and iridescent white w/red shift), Magic (pinkish purple w/golden shimmer), Illusion (pale peach satin), Oz (2 shades in 1: gold shimmer w/gold glitter and silver shimmer w/silver glitter) och South (warm pale gray shimmer w/silver micro-glitter). Man får också ögonpennan Rockstar (deep eggplant) och läppennan Glinda (light sheer beige).

Som ni förstår är habegäret helt enormt. Med tanke på hur jag har shoppat upp föräldrapenningen på sistone, och på hur lite jag sminkar mig nuförtiden borde jag nog avstå... Theodora är den färgskalan som lockar mig mest. Det enda trista med den är att det är svart kajal igen. Man hur ju hur många små-Zerosar som helst! Kunde de inte lagt i en brun, grön eller lila istället? Rockstar som är med i Glinda är exempelvis jättefin.

Paletterna kostar 49$ på Urban Decays hemsida som inte skickar till Sverige. Det blir spännande att se vad de kostar i de brittiska shopparna så småningom!

4 kommentarer:

 1. Är också väldigt sugen på båda paletterna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen svåremotståndliga!

   Radera
 2. Har inte sett dessa tidigare. De skapar faktiskt inget direkt sug, är inte så förtjust i designen och känns inte som om de skulle tillföra å mkt till min samling. Därmed inte sagt att jag inte kan ändra mig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget sug?! Du kanske ändrar dig :)

   Radera