torsdag 24 januari 2013

Dagens öga med IsaDora Gelato

Idagsatte jag penslarna i pastellpärlan Eyeshadow Quartet 49 Gelato från IsaDoras vårkollektion Bella Vita. Pasteller är ju härligt lättburet, men inte helt lätta att göra rättvisa på bild. Hoppas ni får en uppfattning om hur skuggorna ter sig här. De är alla bra pigmenterade och lätta att ha att göra med. Den gula och den gröna har ett uns skimmer, medan den lila och den rosa är matta.

Idag slog jag till på alla fyra för att testa ordentligt. Skuggorna ligger som på promobilderna, grön ytterst, sen lila, sen rosa och sist gul i inre ögonvrån. En liten regnbågsglass!

Jag testade nyheten Eyebrow Lifter också. Den var lättsuddad och trevlig. Ljust under brynet ger alltid ett bra lyft till blicken och hela ansiktet tycker jag.

 Här ser ni vad som gick åt i dagens: Brynskugga från Le Regard Pro från Lancômes höstkollektion Midnight Roses (recension här), Eyeshadow Quartet 49 Gelato från IsaDoras vårkollektion Bella Vita, Perfect Powder Blusher i 06 Pink Blossom också från Bella Vita, UDPP, Touche Èclat från YSL, IsaDora Eyebrow Lifter,  Slim Brush High Performance Precision Mascara, Liner Plume i 01 Noir från Lancôme (hittade inte Flex Tip Eyeliner som ingår i Bella Vita, men de är mycket lika) och Inliner Kajal i Blonde från IsaDora.

18 kommentarer:

 1. Superfint och vårigt :)

  SvaraRadera
 2. Regnbågsglass ja verkligen! :D Det blå tycks poppa fram mest men det kan ju också vara placeringen som gör det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske hade den blågröna liiite bättre pigment :)

   Radera
 3. Vad urfint målat, du skulle ju haft modellrollen för kollektionen. Candice som är modell är alldeles för plastig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen tack! Vad gullig du är :) Jag som tycker det är så tjusigt att vara så mörk som hon är :)

   Radera
 4. Vad snyggt! Kul att du gillar skuggorna! :)

  SvaraRadera
 5. Det var ju jättesnyggt! Jag som inte alls gillar paletten, pasteller är inte min grej, inte på mig i alla fall. Men det här var mycket snyggt! Du är väldigt fin i det. /Lotta

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint :) Jag är sugen på rouget faktiskt.. :D

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt du fick till eyelinern! Precis så som jag önskar att mina eyelinervingar skulle se ut... Avis! :)

  SvaraRadera