torsdag 3 januari 2013

Ny palett hos mig!

Jag har shoppat en hel del på sistone. En hel del! Det mesta har ännu inte synts här, men nu är det dags för lite följetong. Först ut är ljuvligatse The Vice Palette från Urban Decay. Min fina höggravida vän tog sig till nyöppnade Sephora i Malmö medan jag maratonammade och försökte läka efter förlossningen. Tack! Jag har ännu inte hunnit hugga in eller prova på handen, men så fort tillfälle ges ska jag sminka öga efter öga. Färgerna ser alldeles gudomliga ut!

Samma fina väns man har varit i USA nyligen också. Just denna paletten gick inte att få tag på där, men en hel del annan fint blev det. Mer om det sen!

Mer om paletten, sminkningar och färgprover kommer efterhand. Hojta till i kommentarerna om ni har särskilda önskemål på kombinationer!

10 kommentarer:

 1. Nej vad roligt, jag satt precis och läste ikapp på Scrangie och fastnade på den här paletten. Så himla fina färger och SÅ MÅNGA! För en normal person skulle det kunna vara den enda paletten man behöver. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul :) Och ja, för en helt normal person, ja. Men vi är ju inte alls normala :) Om du inte testat så mkt UD skulle jag verkligen rekommandera just denna!

   Radera
 2. Helt ljuvlig palett! Det ska bli så kul att läsa vidare om den!

  SvaraRadera
 3. Klart du skulle ha den! Älskar den aturligtvis själv.:) inte hunnit använda så mycket som ja trodde dock, köpte ju en del annat också.. Älsk på tarte-boxen kan ja säga. Anywhoo, du förtjänar naturligtvis denna. Billig för så mycket man får!:)
  Lade för ö märke till att u matchade ögon och scarves EXAKT idag.;) mycket imponerad!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla snälla du!

   Jag vill himla gärna komma över och spana på dina fynd snart. Kanske kan vi göra ett hemma-hos-reportage :)

   Och tack för idag! Jag matchade noggrant, men hade himla flottigt hår. Det gäller att prioritera, hehe.

   Radera
 4. Fan vilken fin! Hade ingen aning om att Sephora öppnat i Malmö. Säljer de UD eller var det bara denna paletten? Får man vara nyfiken och fråga vad du betalade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Tyvärr har de nog bara denna paletten, jag har ännu inte varit där själv och ännu inte heller betalat den så jag vet inte :) Jag återkommer!

   Radera
 5. Vad kul! Den paletten skulle jag också gärna vilja lägga vantarna på men tyvärr verkar den vara svår att få tag i. Ser dock fram emot lite sminkningar med den i din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra, ska försöka få ut en redan ikväll :)

   Jag har ännu inte sett paletten i någon webshopp, men man kan ju alltid skicka bud med någon på resa i USA. Mitt exemplar kommer från Sephora här i Sverige.

   Radera