torsdag 10 januari 2013

Jämförande färgprover på IsaDora Opalescent

Buden om vilket av de nya Opalescent-lacken från IsaDora ni var mest nyfikna på var många. Själv var jag, liksom Sminkan, nyfiken på hur de ser ut utan något under bredvid varandra på nageln. En kollektion med fem lack är ju given att swatchas med en på vart finger!

Här ser ni dem i samma ordning som på flaskbilderna här: 766 Opal (lillfinger), 767 Marshmallow (ringfinger), 768 Candy Floss (långfinger), 769 Mother of Pearl (pekfinger) och 770 Nacré (tumme).

 Lika bra att ta med bild med flaskor och namn igen!

Skillnaden på naglarna är inte stor! Det rör sig mest om skillnader i typen av skimmer. Candy Floss är också mer täckande och mer lämpligt för manikyr på egen hand. Opal skimrar lite mer i blått i verkligheten. Den kommer inte riktigt till sin rätt här i mina ljusförhållanden (eller på lilllfingret, för den delen).

Även om det redan är ypperligt gjort av ViolaKiller Colours vill jag visa ovanpå svart också. Man kan nog ha mycket kul med Opalescent-lacken som effektlack, eller vad tror ni?


10 kommentarer:

  1. Tack för jämförelsen! Marshmallow ser ju riktigt fin ut!

    SvaraRadera
  2. Jag har 5 liknande från CND som är väldigt lika dessa, så jag kommer nog inte att köpa nåt. Men har man inte denna typen av effektlack innan, så är säkert ett par st värda att investera i :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De låter bekanta nu när du säger det! De är nog ganska lika, men som sagt, om man inte redan har dem...

      Radera
  3. Hade nog aldrig använt dem på egen hand, men som effektlack absolut. Är sugen på Opal och Mother of pearl.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Opal och Mother of pearl är himla fina! Mother of pearl känns inte det dugg tantig, som jag befarade ett tag.

      Radera
  4. De är mycket snyggare över svart än på egen hand, det är ett som är säkert! Fast jag har några av CNDs effektlack, så liksom Linda tror jag att jag passar på dessa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Över svart blir det ju ren lackmagi! Jag är sugen på att testa över tex mörkblått och lila också.

      Radera
  5. Ursnygga som topplack, som vackra skalbaggar!

    SvaraRadera