onsdag 23 januari 2013

IsaDora åren 2013: Bella Vita

Vårens smink från IsaDora heter Bella Vita och består av ljuvliga matta glass-pasteller som för tankarna till italienska rivieran med vespor, glassiga espressomaskiner, femtiotalsklänningar och ballerinaskor. Jag har fått hem det mesta för påseende, så nu ska här swatchas och undersökas!

Vårens nya färger av Wonder Nail (69 kr) heter 752 Macchiato, 753 Rosetta 755 Pistacchio och 754 Bella Vita. De ser himla fina ut tycker jag, men har man en stor lacksamling har man säkert liknande färger sedan tidigare.

Till ögonen ser vi Slim Brush High Performance Precision Mascara (139 kr) igen, en rikgtig höjdare (recension här!). Kollektionens stjärna är utan tvekan den matta paletten Eyeshadow Quartet (129 kr) med det frestande namnet 49 Gelato. Visst ser den fin ut? Nyheten Eyebrow Lifter (89 kr) är jag också riktigt nyfiken på. Den verkar likna en penna från Benefit som fanns förut. Längst ner i bilden ovan ser ni Flex tip eyeliner (109 kr) i 80 Carbon Black, den är ingen nyhet, men den är verkligen bra att måla med!
Till läpparna kommer Moisturizing Lipgloss (99 kr) i 29 Bubble Gum och 41 Noisette, mina favoritstift Jelly Kiss (119 kr) i 60 Ballerina, 63 Biscotti och 62 Cappuchino, samt Perfect Lipliner (69 kr) i 28 Nude Skin och 29 Candy Pink. Jag tippar att det mesta här kommer att sälja bra, även om det inte är färger jag trivs särskilt bra i själv.
IsaDora gör väldigt välpigmenterade och trevliga rouge. Här ser ni  Perfect Powder Blusher (119 kr) i 06 Pink Blossom. Den ser riktigt fin och vårrosig ut tycker jag!

Vad tycker ni om kollektionen och kulörerna? Något ni är särskilt sugna eller nyfikna på?

16 kommentarer:

  1. Ser verkligen ut som "glassfärger", ska bli kul att se swatches på dessa...:-)

    SvaraRadera
  2. Pistacchio är nog det enda lacket som jag blir riktigt nyfiken på.

    SvaraRadera
  3. Åh va kul att se sånt här, känns som om det finns hopp för en vår och sommar även iår. ;) Sugen på pasteller. :)

    SvaraRadera
  4. Mums ser nästan gott ut. =D
    Det gröna och det blå nagellacket samt ögonbrynspennan.

    Dom ska jag testa så småningom.

    SvaraRadera
  5. Läppglansen o stiften ser fina ut.

    SvaraRadera
  6. Jag såg det i butik förra veckan, och det lockar faktiskt inte alls. Inte ens lacken. Jag kan bli lite nyfiken på mascaran, men efter att ha provat Big Bold och blivit grymt besviken på det ihopkletade resultatet, har jag blivit lite "anti" på deras mascaror. /Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad synd! Trist att du inte gillade Big bold. Jag gillar den mkt, så min rekommendation av Precision kanske är lite osäker för dig då...

      Radera
  7. Jag gillar egentligen inte pasteller nåt vidare så paletten tilltalar mig inte all. Däremot känner jag att jag borde prova Jelly Kiss för de borde falla mig på läppen;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jelly Kiss är heeeelt underbara. Jag föredrar dock de knalligare färgerna i rött och korall från tidigare kollektioner för egen del.

      Radera