söndag 3 oktober 2010

Sebamed Clear Face


För ett tag sedan damp fyra produkter ur Orion Pharmas nya serie Sebamed Clear Face som är receptfri behandling av akne. I serien ingår en skumrengöring, ansiktsvatten, ansiktsgel, och en behandlinggel som finns både med och utan färg. Produkterna är utan parabener och har ett ph-värde som återställer hudens balans och gör det svårt för aknebakterier att trivas. Vill ni läsa mer om produkterna och märket kan ni göra det här. Jag återkommer med mer information när jag hunnit testa!

Sebamed Clear Face finns på hos Apotkesgruppen och ICA:s apotek ICA Cura. Har någon därute redan testat? Vad tyckte ni?

9 kommentarer:

  1. Tänkte bara höra om du har någon erfarenhet av neuLash - "mirakelkuren" för längre och tjockare ögonfransar. Tänkte testa den och skriva en recension i min blogg.

    SvaraRadera
  2. Anna: Den har jag tyvärr inte testat, men jag kommer att läsa med spänning hos dig om du testar =)

    SvaraRadera
  3. Vad kul att testa nytt - älskar det! Ska bli kul att läsa recension sen. :-)

    SvaraRadera
  4. Jag har provat serien med de tre första produkterna, inte special behandlingen, för jag har mest oren hud, inte så mycket stora finnar. Jag tyckte de passade min känsliga hud mycket bra och nu använder jag dem förebyggande så att min orena hy inte kommer tillbaka. De torkar inte ut huden, men håller orta aknebakterier bra och man slipper glansig ful hy. Ska bli kul och höra vad du tycker! /Lena

    SvaraRadera
  5. i vilken ordning ska man använda dom?

    SvaraRadera
  6. Anonym 1: Vad kul att de funkar för dig! Förebyggande är ju kanon!

    Anonym 2: Fört tvättar man sig med moussen, sedan torkar man av med ansiktsvattnet och smörjer med stora tuben. Den lilla tuben kan man dutta på finnar som redan finns för att de ska försvinna snabbare.

    SvaraRadera
  7. Undrar vad du tyckte om produkterna. Har själv problem med finnar och oren hy. Kanske man skulle ge dom ett försök...?

    SvaraRadera
  8. Anonym: Recension är på väg! Spana gärna ACO Spotless också, det jag testat där hittills har varit bra! Klicka på hudvård här till höger, så kommer du till recensionerna! (http://skimmerskuggan.blogspot.com/search/label/hudv%C3%A5rd)

    SvaraRadera