fredag 29 oktober 2010

Petrol Posh + Golden Rules


Här skulle kanske varit ett och annat inlägg mellan lacken, men just nu är det en hel del som inte blir som jag har tänkt mig. Här ser ni i alla fall min tjusiga YSL-inspirerade manikyr med med 703 Petrol Posh från IsaDoras höstkollektion på naglarna och OPI Golden rules på tipparna som jag gjorde för ett tag sedan.Jag är riktigt förtjust i Rock & Baroque-trenden och är genast sugen på att testa fler kombinationer. Vad tycker ni? Har ni provat?

14 kommentarer:

 1. Vad du är kreativ! Färgkombinationen är underbar!

  SvaraRadera
 2. Åhhh skitsnyggt! Det ska jag också prova :)

  SvaraRadera
 3. Nästan lite kunglig glans ;)

  SvaraRadera
 4. Ninni: Tack!

  Honi: Tack! Rekommenderas varmt =)

  Shamrock: Ja, hi hi =)

  Nailtastic: Tack!

  Des: Tack!

  Carina: Tack!

  SvaraRadera
 5. galet snyggt tycker jag! Fast jag vet inte riktigt vad du menar med rock &baroque-trenden. Är det metalltipparna? jag tycker det är en funky french med metelltipp helt enkelt men din beskrivning är ju tjusigare såklart:)

  SvaraRadera
 6. Emma P: Tack! Funky French, absolut, själva rock &baroque syftar bara på YSL:s höstlook. Jag har inte riktigt förstått hur snyggt Funky French är förrän jag såg de reklambilderna. Lite seg ibland =)

  Sminkan: Tack!

  SvaraRadera
 7. Älskar petrol och guld, det blev vrålsnyggt!

  SvaraRadera
 8. Ohh snygg kombination! Har faktiskt inte riktigt testat detta men tror att det ska bli min nästa manikyr, du har ju frestat mig nu ett tag med några fina varianter!

  SvaraRadera
 9. Lina: Tack! Det ska bli jättekul att se hur du kombinerar!

  SvaraRadera