måndag 2 augusti 2010

Tre små skuggor



Sminkningen här är egentligen inte min riktiga dagens (jag experimenterar nämligen vidare med Too Faceds Naked Eye Kit,) utan en sminkning jag använt mycket i sommar. Den passar till det mesta, från gul klänning till stramare marint.


Lite blundbilder också. Bilderna här i inlägget härör från minst två olika tillfällen. Ibland är inte variationen så stor! Ögonbasen är som vanligt Urban Decay Eyshadow Primer Potion. Den är svårslagen.


På kinderna har jag Pure Blush Mineral från Maybelline i färgen Quartz Peach. Den har blivit en favorit direkt. Perfekt diskret korallig färg, nästan utan skimmer. Det är inte utan att jag blir sugen på att testa fler mineralrouge! Dock tycker jag fortfarande att det är lite meckigt med löst puder...



Här ser ni de "tre små skuggorna", Smashbox Flamingo, Lancôme Colour focus i Whis (fyndad galet billigt i New York!) och Benefit Bikini Line. Jag är ju mest en paletttjej, men dessa tre singlar är verkligen inte dumma!

Eftersom inlägget redan blivit fånigt långt passar jag på att visa några av sommarens mest använda accessoarer också, armband i korall, trä och "guld" från H&M.

9 kommentarer:

  1. Jättefin sminkning. Lätt och fräsch!

    SvaraRadera
  2. Ja, det ser fräscht ut. Benefit Bikini Line ser ut som något för mig. Brukar du ha den över hela ögonlocket?

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka fina inlägg. Den här sminkningen var väldigt "snäll" på ett bra sätt.

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Tack snälla du!

    Linda: Tack! Jag brukar ha BL som highlighter i ögonvrå o på brynben, men den funkar absolut över hela locket också. Benefits skuggor är riktigt bra!

    Timotej: Tack! Vad glad jag blir för berömmet =)

    SvaraRadera
  5. så fint, klär dig perfekt!

    SvaraRadera
  6. Fin sminkning. flamenco var himla fin här...

    SvaraRadera
  7. SminkJante: Tack snälla du!

    SvaraRadera