tisdag 3 augusti 2010

GOSH Peachy




GOSH Peachy har ni sett här på bloggen förr, men det tål väl att ses igen? Jag fångade det på förra sommarens Londonsemester och det har blivit använt en hel del sedan dess. Nu senast bar jag det till korallsminkningen här nedan. Lackegenskaperna är mycket bra. Lacket flyter ut slätt över nageln, torkar snabbt och högblankt och sitter kvar länge. GOSH kan det där med lack! (Bilderna är klickbara.)


6 kommentarer:

  1. Älskar GOSH :) En av fördelarna med att bo I danmark, så enkelt att komma över gosh billigt! Håller med, dom kan det där med lack!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Linda: Tack, jag också =)

    Honi: Ja, det måste vara härligt att ha fri GOSH-tillgång =)

    Anonym/Bitte: Rena reklaminlägg tar jag bort!

    SvaraRadera
  4. Ah, vilket snyggt nagellack! Klädde dig förträffligt. Och vad sorgligt att vi inte har GOSH lite lättåtkomligt här uppe i Stockholm. De har mycket fint.

    Älskar Golden Dragon, tack för att du köpte den åt mig. Har glömt visa den på bloggen, men jag har använt den flera gånger!

    SvaraRadera
  5. Sminkan: Tack! Jag gillar det väldigt mycket =) Det var erbjudande på 2 st i England förra sommaren, och jag hade så himla svårt att välja färg =) Ni får hoppas att GOSH kommer upp till er också så småningom!

    Vad kul att du gillar Golden Dragon, det är ett helt fantastiskt lack! Bara hojta till om du behöver langning igen =)

    SvaraRadera