fredag 20 augusti 2010

Torra lockar


Som ni ser här är mitt hår i akut behov av klippning (och har varit sedan före sommaren). Nu räcker det gott och väl till midjan och jag når knappt hela vägen ut när jag ska borsta eller sätta upp det. Torra och slitna toppar är ett faktum. Det har blivit bättre sedan jag skaffade Aussiekompisarna, men klippning är nog oundvikligt. Dessvärre orkar jag inte riktigt mobilisera kraft och tid för att välja frisör och boka tid... Har ni tips på några dunderprodukter att använda medan jag väntar på bättre tider? Tips på bra frisörer i Lund/Kävlinge eller Malmö mottages också tacksamt!

18 kommentarer:

  1. Kan tyvärr inte hjälpa dig med frisörtips men jag måste tala om vilket fantastiskt fint hår du har. Tror inte jag har sett/lagt märke till det i bloggen förut.
    Vill också ha långt hår. :/

    SvaraRadera
  2. Jag älskar din hårfärg! Så vacker röd!

    SvaraRadera
  3. Vilket fantastiskt hår du har, har inte sett det förut! Fick för mig att du var kortklippt, men ja hade fel. L´Oréals serum (http://forhair.nu/tag/loreal-expert-absolut-repair-leave-in-serum/) är bra och hjälper för stunden! :)

    SvaraRadera
  4. Anna på Skum:co i Malmö

    SvaraRadera
  5. Testa Doves nya Overnight Cream!
    Och ditt hår är SÅÅÅÅ fint! Wow!

    SvaraRadera
  6. Min expojkväns syster hade nästan helt samma hår som dig och hon kör med bara balsam. Jisses vilka vackra lockar hon fick, glansiga och samlade :) Nu vet jag ju inte riktigt vad det går ut på men det går kanske att googla! Vackert hår har du iaf!

    SvaraRadera
  7. Beleza: Tack snälla du! Du får spara ut =)

    Sminkan: Tack snälla du =)

    Makeuponista: Tack! Det serumet ska jag absolut spana in!

    Johanna: Tack för tipset!

    Karins: Det serumet är jag ruskigt nyfiken på! Och tack snälla för komplimangen =)

    Honi: Tack! Det låter om balsammetoden. Jag har faktiskt funderat på det. Får nog ta mig en funderare till!

    SvaraRadera
  8. Otroligt vacker färg på håret!

    SvaraRadera
  9. Sötnos, jag har just köpt fuktighetskräm till håret hos min frisör, tror att det skulle kunna vara något. Inte testat tillräckligt. Lanza healing Smooth, Smoother straightening balm. Frissan sa att det var en fuktighetskräm och inte ett vanligt serum i alla fall även om det låter som ett vanligt leave-in-balsam på namnet. Kanske kan vara något?

    SvaraRadera
  10. SminkJante: Tack!

    Basteth: Det låter bra! Tack för tipset! Ska bara masa mig iväg till frisören också ;)

    SvaraRadera
  11. Balsammetoden är grym. Läs bara på ordentligt och använd rätt grejer så blir ditt vackra hår ännu vackrare. Och ha tålamod med metoden. Lockig.se

    Frisör: Jag är mycket nöjd med Ulf Andersson på 'Odromen. Vägg i vägg med Hipp i Malmö.

    040-6110045
    Kalendegatan 12
    211 35 MALMÖ
    www.odromen.se

    SvaraRadera
  12. Helen: Tack för tipsen! Ska spanas in så fort jag har vägarna förbi!

    SvaraRadera
  13. Vilket fantastiskt håååååååååååår. Gaaaah. Jag har sparat ut mitt hår i vad som känns som en evighet, troligen kommer det aldrig att bli så långt som ditt tyvärr.

    I väntan på ditt frisörbesök tycker jag att du ska pröva Redkens Extreme Anti-Snap. Otroligt nog får den håret att se mycket friskt och fräscht ut!
    Lycka till!

    SvaraRadera
  14. Aida: Tack snälla du =) Tack för tips! Jag ska ge mig ut på hårgunksspaning så snart jag hinner =)

    SvaraRadera
  15. Wow, vilka lockar! Och nej, det syns inte så tydligt att håret är i behov av klippning utan jag tycker det ser friskt och fint ut, men sådant är ju svårt att fånga på bild. Hoppas du får tag på en frisör du gillar!

    SvaraRadera
  16. Makeupoholic: Tack! Det är verken lätt med bilder eller frisörer =) Jag hittade en bra här, Larsson & Lange, som jag nog tänker gå till igen.

    SvaraRadera
  17. Vilket vackert långt hår du har! Gillar också färgen, är det din äkta hårfärg?

    SvaraRadera
  18. Carina: Tack! Japp, den är äkta!

    SvaraRadera