tisdag 4 oktober 2016

Sminknyheter, lack och verktyg från KICKS

Lite höstnytt från KICKS eget märke landade hos mig i förra veckan. Brynen i fokus, men även naglar och läppar får sitt. Vi tar en titt!

Nya brynfärgen Dip Brow (129 kr) är jag otrolige nyfiken på! Den lovar färg och form hela dagen. Appliceras medexempelvis med Professional Eyebrow Brush (min favvo-brynborste) och kommer i tre färger. Den var tyvärr inte med i utskicket och finns inte på bild i bildbanken. Giss om jag planerar Kicks-besök i veckan!


Ovan ser ni Root Concealer (179 kr), tvåfärgat puder som snabbt och effektivt döljer utväxt i färgat hår. Ska vara ätt att applicera, fästa bra och ge hållbart resultat. Med två kompletterande färger i varje duo ska det vara enkelt att få till den perfekta nyansen.
 Finns i tre färgkombinationer.

Fyra naggande goda minilack ser ni här. Nail Colour Kicks kostar 35 kr styck och färgerna heter Sand, Lace, Secret och Merlot. På mina naglar inom kort! 

Lip Glaze (139 kr) kombinerar mycket pigment med en skir finish. Innovativ gelformula med vårdande ingredienser lovar mjuka och återfuktade läppar. Åtta vaniljdoftande nyanser. Här ser ni Beach Walk, Love och Party.

Kicks är bra på verktyg till rimliga priser tycker jag. Här ser ni Professional Eyebrow Brush (99 kr) är ingen nyhet, men den är ju viktig för brynen. Synnerligen praktiskt att jag fick en ny här, jag använde min nästan varje dag.

Tre nya pincetter släpps, en spetsig, en snedställd och en som är kombinerat snedställd och spetsig, Point Slant Tweezers (89 kr styck). "Less tension-teknologi" ska göra dem lättare att klämma ihop. Den särskilt behandlade tippen tar ett säkert och fast grepp så att håret hålls fast utan att gå av. Bredare yta gör att ”basplockning” går snabbt och smidigt, medan den smalare passar för plockning av inväxta hårstrån eller mycket små strån. Mina bryn behöver detta! 

Brow Shaver (49 kr) är något så avancerat som en ögonbrynskniv. Jag är inte lika säker på att mina bryn behöver den, det verkar lite småfarligt. Enligt presstexten ska den dock säkert och smidigt korta håren och ta bort små fjun under och över brynen. Det smarta locket har dessutom en kam och en borste för bästa möjliga brynform.


4 kommentarer:

  1. Den verkar bra, den där utväxtconcealern. Jag behöver verkligen något sådant! Ska spana in dom i butik.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte exakt när de släpps...

      Radera