måndag 10 oktober 2016

Blå måndag med Petals to the Metal

Dags för blå måndag hos MakeuppbyBlowfish igen och jag visar öga från "lagret", närmare bestämt från förra veckan då jag matchade de blå naglarna jag visade i blå måndag då


Ögonskuggan,  Petals to the Metal brunt med tealskimmer, är gamla godingen från Too Faced. Den är verkligen tjusig, skimret kommer fram beroende på ljus. En färg som är diskret och spännande på samma gång. Mer duokroma skuggor i samlingen vore kul tycker jag. Tipsa gärna!

Nedan ser ni vad jag mer använt:


8 kommentarer:

 1. Fint, kul med en duochrome ögonskugga! Har en från Viva la Diva, vet inte om den finns kvar i sortimentet men fin är den, skiftar i rosa och guld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Den vld-skuggan vet jag nog vilken den är, den är inte dum :)

   Radera
 2. Jättefin sminkning! Hmm jag är inte så bra på duochroma skuggor. Tuch från MUS är min favorit men den är discontinued. Sleek har några schyssta i deras Celestial Palette också om jag inte minns fel och jag tror även att de har ett par utspridda i andra paletter. Sen har ju Make Up Geek en serie duochroma skuggor som jag inte testat och även Neve Cosmetics, har inte testat dem heller dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Tuch ångrar jag så att jag inte köpt! Bra tips med de två sistnämnda märken, dem ska jag spana in :)

   Radera
 3. Fyrinnae.com borde du förresten kolla in för duochroma skuggor!

  SvaraRadera
 4. Mycket fint! Gillar den färgen. Tror både MUS och MAC har liknande färg, men jag undrar om inte den ena paletten från Wet & Wild har en också? Paletten med åtta skuggor i. Hrm...måste kollas upp...
  Tack igen förresten! Hoppas jag var rätt Lotta, för jag blev verkligen glad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   wnw. paletten tror jag också på, den ser fin ut :)

   Klart du är rätt Lotta! Roligt att du blev glad, jag blir så glad för dina kommentarer!

   Radera