torsdag 27 oktober 2016

Recension: KICKS Ready Set Glow Body

Recension av kroppsvård vankas här! Det är den apelsinblomsdoftande hudvårdsserien KICKS Ready Set Glow Body  från KICKS eget märke som testats. Först till doften. Jag gillar apelsinblom! Denna doften är ganska mild och det uppskattas alltid av mig. Jag tycker det kan kännas härligt fräscht på sommaren och juligt på vintern, funkar året om. Här kommer mina omdömen om produkterna:
KICKS Ready Set Glow Gorgeous Legs (129 kr) är en utjämnande, svagt färgad kräm som lovar benen snyggt skimmer och fin lyster. Jag gillar denna typen av lysterkrämer. Denna har jag använt en hel del i somras och sparar till framtida festligheter. 
KICKS Ready Set Glow Bronzing Lotion (129 kr) lovar naturligt solbrun ton med lätt lyster i. Bra som extra festfix tycker jag! Plus i kanten för pumpflaska. Ger fin o-orange ton och verkar inte färga av sig. Bra om man inte gillar traditionell BUS. Blandas med exv ovanstående om man vill ha lite ljusare kulör.
KICKS Ready Set Glow Exfoliating Shower Gel (99 kr) löddrande showergel med PHA-syra för en lätt exfolierande effekt. Trevlig, även om jag kanske inte känner så mkt exfoliering. Plus för snygg och praktisk pumpflaska.
KICKS Ready Set Glow Hand Cream (49 kr) återfuktande handkräm som absorberas snabbt. Bra och luktar gott! 
KICKS Ready Set Glow Double Scrub (149 kr) är en dubbelverkande kroppsskrubb som ska peela huden med hjälp av både PHA-syra och exfoliera med finkornigt bambu- och riskross. Lyxig och lätt löddrande med C-vitamin. Denna är härlig! Väldigt tjock, måste helt enkelt komma i burk. Den är verkligen återfuktande, nästan lite svår att skölja av. När jag provade den i somras tyckte jag att den var lite FÖR krämig med lite för lite riv, men nu känns den perfekt. 
KICKS Ready Set Glow Body Lotion (129 kr) ska vara en mjuk och skön lotion för hela kroppen som verkar fuktighetsbevarande och mjukgörande. Bra med pump och god doft, men gör annars inget större intryck på mig. Jag behöver mer fukt. HTH är det enda som håller måttet för mig.

Sammanfattningsvis - KICKS Ready Set Glow Body är en riktigt trevlig kroppsserie (Fair Trade, dessutom). Jag kan tänka mig att köpa flera av produkterna igen och den gör mig dessutom nyfiken på övrig kroppsvård från Kicks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar