måndag 10 oktober 2016

Nyhet: The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Även The Body Shop satsar på kuddfoundation och har nyss släppt sin variant Fresh Nude Cushion Foundation. Den loar 24 timmars fuktighetsbevaring och har dessutom SPF 25 PA++, stort plus för det istnämnda! 

Enligt pressinformationen kombinerar Fresh Nude Cushion Foundation (295 kr) det bästa med puder och flytande foundation. Den är lätt att ta med sig, har en smidig kuddapplikator i micromesh som ger rätt mängd foundation och appliceringen som är spillfri, hygienisk och händig. 

Själva foundationen är berikad med ekologisk Community Trade-producerad aloe vera, Community Trade-producerad marulaolja och engelskt rosenvatten. Produkten är 100% vegansk och ska passa även känslig hud. 
Jag har hittills varit ganska skeptisk mot de kuddfoundations jag testat, men Fresh Nude Cushion Foundation låter ju otroligt lovande så jag ska verkligen testa med öppet sinne! 

Här ser ni nyansen 03 Malawi på min handrygg. Hoppas den inte är för mörk. Fresh Nude Cushion Foundation kommer i fem nyanser och lanseras den 27 september. 

2 kommentarer:

  1. Jag är generellt emot Cushionfoundations pga att det känns så ohygienisk men denna låter ändå förhållandevis intressant.

    SvaraRadera