tisdag 8 mars 2016

Fem fina handkrämer

Vädret är ju under all kritik just nu, och då är det extra viktigt att komma ihåg att smörja tassarna. Både när jag är hemma med två kids och när jag jobbar behöver jag tvätta händerna ofta ofta. Här ser ni fem kompisar som räddar tassarna efter all vattenkontakt:
Jag smörjer mig varje gång jag tvättat händerna. Varje gång! Är ni lika noggranna eller slarvar ni? Och vad smörjer ni helst händerna med denna vinter?

4 kommentarer:

 1. Nej gud nej, är inte alls lika noggrann. Smörjer en eller två gånger per dygn normalt sett, extra om det är total katastrof men då får det va nåt alldeles särskilt.

  SvaraRadera
 2. Jag är också slarvig! Men händerna är katastrof, så jag borde verkligen. Tvättar händerna ofta i jobbet, och ibland med diskmedel...
  Vanlig Atrix är faktiskt bra, annars gillar både jag o dottern Norweigan Formula från Neutrogena. Superbudget tips är handcremer från Lidl! Den ene sorten påminner om Norweigan. (11.95 ca) Min favoritcreme/lotion som jag har överallt är ju HTH, super till händerna med! Dessutom kladdfri.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HTH är det allra allra bästa, det har du rätt i! Alltid bäst i alla kategorier :)

   Lidl gillar jag också, fattar inte hur jag kunde missa att fota dem. Min pappa brukar fynda där och sedan sprida ut lite här och var :)

   Radera