tisdag 16 februari 2016

Recension: Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Chubby Lash Fattening Mascara från Clinique (195) har funnits hos mig ett tag, och nu tänkte jag berätta vad jag tycker. Det är en helt okej maskara, men så fet som jag hoppats är den inte. Fransarna blir fina, borsten kommer åt bra som utlovat och maskaran sitter på plats bra. Det är den där riktiga wow-effekten som uteblir. Den hittar jag bättre hos exempelvis High Impact Mascara från samma märke eller IsaDoranyhet Grand Volume Lash Styler (recension här).

Att Chubby Lash Fattening Mascara kommer i flera färger ser jag dock som ett stort plus. Även om den inte seglat in på favoritlistan hos mig är den ändå så bra att jag absolut kan tänka mig att köpa den för att komma åt de roliga färgerna. Här ser ni Massive Midnight på. Visst är den snygg? Riktigt mörk och fin, men ändå tydlig blå.

Chubby Lash Fattening Mascara kommer i Jumob Jet (över allt), Portly Plum, Two Ton Teal och Massive Midnight (på clinique.se och .dk). Jag är sugen på Portly Plum och Two Ton Teal också... Vilka färger av Chubby Lash Fattening Mascara skulle ni helst lägga vantarna på?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker dina fransar blir jättefina! Och den blå ser verkligen lagom blå ut, inte skrikig, men den syns ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Den blå nyansen är perfekt!

   Radera
 2. Jag håller med om att färgerna är det som "gör" denna mascara. Har Portly Plum, jättesnyggt med lila :)

  SvaraRadera