fredag 26 februari 2016

Fredagsfavorit: bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream


Recension och fredagsfavorit i ett - då förstår ni redan i rubriken att omdömet är positivt. Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från Bare Minerals helt enkelt en av de bästa jag testat i djungeln av bokstavskrämer och färgade dagkrämer.

Färgen 02 Vanilla är helt perfekt för mig. Den syns inte alls på huden, jag blir bara snyggare. Fukten är magnifik och ger en otroligt snygg lyster till huden. Den utlovade fuktökningen på 215% kan nog mycket väl stämma!

I bare Minerals egna studier tyckte samtliga testpersoner att hudens textur förbättras och jag kan inte annat än hålla med. Trots den härligt lätta täckningen blir ytan nästan lite lätt retuscherad.

Såhär års händer det att min hud irriteras av kyla, torr luft och vissa produkter och jag kan få problem med tilltäppta porer. Complexion Rescue är både utan olja och parfym och ska inte täppa till porer, och den fungerar fint för mig också. Inga finnar, inget torrkli och ingen irritation. Tummen upp!

Stort plus i kanten för SPF 30 och stort färgutbud. Högsta betyg!
Betyg: 5 av 5
Jag tror minsann att jag ska slå till på en ny tub alldeles inom kort. Kanske ska jag spana in 03 Buttercream också, inför sommarhalvåret?

2 kommentarer:

  1. Jag har funderat över denna men kommit fram till att jag nog behöver mer täckning. Vi får se, jag kanske ber om ett prov till sommaren.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Prova! Men det är klart, jag gillar ju den just för att den är ganska skir...

      Radera