onsdag 21 oktober 2015

Sally Hansen Miracle Gel

Tidigare i höst hade Sally Hansen och Rimmel en pressvisning som jag inte kunde gå på (jag kan ju nästan aldrig gå även om jag blir bjuden till Stockholm ofta, det är för långt, för dyrt och förkomplicerat med familjelivet). Trevligt nog har jag fått ta del av nyheterna per post istället.

Miracle Gel är ett lacksystem med gelhybridlack som lovar upp till 14 dagars hållbarhet. Ingen ledlampa behövs, ej heller speciellt underlack (det liknar alltså IsaDoras variant). Jag har fått Miracle Gel Top Coat och färglacket 560 Spice Age för testning. Visst ser det ut som en fin höstfärg? 

Ett lack ur befintliga sortimentet fanns också med i utskicket. Det heter Diamond Strenght No Chip Nail Color 130 Platinum. Långt namn! Den färgen känns inte lika lockande, men det kan mycket väl bli testning av ändå, bara för att jag är nyfiken.

Ytterligare några grejer ur befintligt sortiment ser ni här, Diamond Flash Fast Dry Top Coat och Vitamin E Nail & Cuticle Oil. Det ska bli kul att prova! Jag har ganska positiva erfarenheter av märket so far. Hur är det för er? Har ni testat Sally Hansen Miracle Gel? Vad tyckte ni?

8 kommentarer:

 1. Kommer det snabbtorkande överlacket finnas tillgängligt i Sverige framöver? Eller finns det redan? Rätt säker på att jag inte sett det här förut. Har du prisuppgift? (Blir bara lite nyfiken då jag tycker att det är så dålig tillgänglighet på snabbtork-produkter i Sverige jämfört med USA, speciellt i lägre prisklasser. SV funkar visserligen bra för mig men hade varit kul att prova nåt annat.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrm, fick inte så mycket info i utskicket... Tror dock att allt finns i Sverige, annars verkar det skumt att de skickat till mig :)

   Radera
 2. Nageloljan har varit min räddning, och den har ju inte funnits i Sverige. Fast just nu har jag slarvat och mina naglar är i verklig katastrof. Tror aldrig dom har varit så dåliga. Men snälla, säg var jag kan köpa Sally Hansen och Rimmel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Sortimentet finns ju på Åhlens City & Gel lacket har jag sett på H&M!!!

   Radera
  2. Tack för info, men finns det på fler ställen än i Stockholm? Jag ska titta ordentligt nästa gång jag är i stan! Bor nära Malmö.

   Radera
  3. Roligt att höra att nageloljan är bra!

   Knapphändigt med uppgifter i utskicket, tyvärr. Kanske finns märkena i stora ICA-butiker? Jag kommer inte ihåg var du bor Lotta, sorry. Jag bor utanför Lund och här i närheten har jag inte sett. Stora ICA i Lund har tyvärr inte smink...

   Radera
 3. Spännande produkter, inte testat nåt av det men Sally Hansen brukar vara bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har hört mycket positivt om dem!

   Radera