söndag 25 oktober 2015

Recension: REN Skincare Keep Young and Beautiful Anti-Ageing Eye Cream

Jag har testat Keep Young and Beautiful Anti-Ageing Eye Cream (399 kr, 15 ml) från REN Skincare ett bra tag. Det ska vara en ultra-lyftande, uppstramande och fuktgivande ögonkräm som dramatiskt minskar synligheten av rynkor, kråksparkar och djupa uttryckslinjer runt det känsliga ögonområdet. Man lovar att ögats kontur blir jämnare, tightare och mer återupplivad. 

Keep Young and Beautiful Anti-Ageing Eye Cream håller vad den lovar. Det är just så att huden känns avsevärt mera tajt, lite plumpad och mindre rynkig. Jag har testkört krämen både natt och dag och den klarar både nattens återfuktning och att uppföra sig fint under smink på dagen. Stort plus i kanten för pumpflaska (även om den är lite vinglig eftersom den är så hög och smal). Det blir högt betyg här:
Betyg: 5 av 5

6 kommentarer:

 1. Detta är min favorit. Har kört den i över ett år. :)

  SvaraRadera
 2. Den låter ju riktigt bra! Jag vill verkligen gilla Ren men har än så länge inte varit så impad av dem tyvärr. Har dock bytt sminkremover så kanske borde ge dem en ny chans. Shoppade dock Paula's Choice i helgen så just nu är jag såklart mest sugen på dem:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det mesta jag testat hittills från REN har varit riktigt trevligt. Ibland ärdet ju lite lurigt med pressutskick, det är inte alltid man får produkttyper som passar....

   Paula's Choice har jag aldrig testat, men jag har hört så mkt gott om dem!

   Radera
  2. Ja fast Ren har varit väldigt måna om att jag ska få produkter som passar så tror faktiskt inte att så var fallet. På Daisy Beauty Expo skräddarsydde de vilka produkter man fick och det har de även gjort när jag varit i kontakt med dem senare. Får se om jag ger dem en ny chans nån gång.

   Radera
  3. aha, så bra med skräddarsytt!

   Radera