torsdag 22 oktober 2015

Recension: Nashi Argan Deep Infusion

Nashi Argans Nashi Argan Deep Infusion (279 kr) har jag använt till och från ett bra tag. Det är en intensivt fuktgivande och återuppbyggande mask för alla hårtyper. Lovar mjukt hår med mer glans redan efter första användningen. Jag tycker att den håller vad den lovar. 

Den är mycket tjock och krämig i konsistensen och väldigt dryg. Den tjocka konsistensen gör att den är lätt att fördela i håret, produkten rinner inte iväg. Förpackningen, däremot är lite sisådär. Är man det minsta hal om händerna (vilket man blir av själva inpackningen) är det svårt att öppna och stänga burken. Tänk om den hade kommit i pumpflaska! 

Några ord om doften också. Den är lite söt-tung och har mycket inslag av arganolja. Inte så stark att det stör mig. Helt okej, alltså!

Jag har väldigt torrt och ganska grovt och lockigt hår och mig passar Deep Infusion som sagt utmärkt. Det är dock tungt artilleri, så undvik om du har så kallat fint hår eller hår som lätt känns fett. Men har du grövre hår är den perfekt! Jag kan absolut tänka mig att köpa den igen.
Betyg: 4 av 5
Är ni nyfikna på vad jag tyckte om schampo, balsam och hårolja från samma märke hittar ni recensionen här.

4 kommentarer:

  1. Den låter bra. Jag håller mig dock från Nashi då jag testade dem förra året och de fick det att tokklia i min hårbotten, misstänker att det var den rätt starka parfymeringen som var boven.

    SvaraRadera
  2. Låter bra. Mitt hår är ju jätte torrt men vet inte riktigt med doften

    SvaraRadera