torsdag 1 oktober 2015

Recension: The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser

Innan helgen är på ingång är det dags för en recension. Vi ska titta närmare på vad jag tycker om The Body ShopVitamin C Glow Boosting Moisturiser. Först lite info:
Vitamin C Glow Boosting Moisturiser (295 kr)
 är en fuktighetsbevarare med gelékänsla som ska motverka tråkig, glåmig och trött hy. Den ska hjälpa hudens naturliga lyster på traven och friska upp, vårda och ge fukt. Jag brukar vara förtjust i c-vitaminshudvård, så jag är väldigt nyfiken. 
Om jag förstått saken rätt är denna kräm tänkt att fungera som både dag- och nattkräm. Det kan vara riktigt bra om man är ute efter att slimma innehållet i badrumsskåpet. För egen del vill jag gärna ha solskydd i min dagkräm. Detta gör att jag inte testat just Vitamin C Glow Boosting Moisturiser regelbundet någon längre period, så det får ni ha i bakhuvudet när ni läser mitt omdöme.

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser har en skön geléig konsistens som nästan ger en lite svalkande känsla. Doften är härligt vitamin c-ig och uppiggande. Jag tycker verkligen att krämen piggar upp och jämnar till hyn och ger lite extra lyster, precis som utlovat. 

Fukten är också bra, men hade jag fått välja helt fritt hade jag gärna haft lite rikare kräm till natten, och sedan denna lätta version, men med SPF till dagen. Men det är ju bara jag, det beror ju helt på vad man har för hudtyp och vad man är ute efter. Som allroundkräm till icke toktorr hy är Vitamin C Glow Boosting Moisturiser som sagt riktigt bra! 

I vanlig ordning är jag lite skeptisk till glasburken, men annars är jag nöjd. Jag kommer troligen att använda upp burken och kan tänka mig att köpa igen framöver.

Jag är såklart nyfiken på om ni också testat. Vad tycker ni om Vitamin C Glow Boosting Moisturiser?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar