söndag 18 januari 2015

Recension: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Ni får förlåta mig för långsamheten med recensioner emellanåt, här finns det dock en bra anledning, som tar oss direkt till omdömet om produkten. Jag gillaThe Body Shops Drops of Youth Eye Concentrate (295 kr för 10 ml), men har inte använt den så ofta och det har därmed tagit lite längre tid att bilda mig en uppfattning. Varför har jag då inte använt den dagligen, om jag gillar den? Jo, vi har att göra med ett rullfnasproblem! För mig funkar det inte att kombinera serumet med concealer. Jag har alltså huvudsakligen använt Drops of Youth Eye Concentrate som komplement till annan ögonkräm för uppfriskning de dagar jag går utan smink, eller som extra boost på natten. Då tycker jag att den är riktigt bra!

Vi tar en titt på information om Drops of Youth Eye Concentrate: Serumet lovar att jämna ut intrycket av svullnad, fina linjer och trötthetstecken. Formulan är berikad med stamceller från alpblomman edelweiss (precis som masken som kommer snart!). Blommans elasticitets-och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy. Det har tagit sju år att få fram dundercellerna från den motsåndskraftiga lilla blomman som utstår både stekande sommarsol på hög höjd och iskalla vintrar. Jag måste säga att jag tycker att serumet håller vad det lovar även om jag inte är lika storm förtjust som i ansiktsserumet i samma serie, Nutriganics Drops Of Youth.

Den lilla flaskan är utrustad med klassisk roll-onkula i metall som kyler vid applicering. Man pumpar upp lite produkt i taget. Just pumpandet hade jag missat först, så jag trodde att det var väldigt svårt att få ut produkten, viktigt tips, alltså... Om man pumpar i botten kommer det ut alldeles för mycket produkt, inte så bra! Om man bara petar lite lätt på pumpknappen, däremot, får man ut mer lagom mängd.
Betyg: 3 av 5
Det är inte helt lätt att sätta betyg på Drops of Youth Eye Concentrate. Det håller vad man lovar i produktinfon tycker jag, men samtidigt är förpackningen lite klurig, priset ganska högt och rullfnasproblematiken gör att det inte når upp till högsta betyg från mig personligen. Jag är väldigt nyfiken på vad ni tycker om Drops of Youth Eye Concentrate! Gillar ni det? Hur används det hos er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar