fredag 30 januari 2015

Fredagsfavorit: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Kategorin fredagsfavoriter har inte riktigt klarat av tvåbarnschocken, men idag gör vi ett nytt försök! Klassikern Urban Decay Eyeshadow Primer Potion är favorit hos mig så till den milda grad att ingen produkt i samma kategori är i närheten av att kunna mäta sig med den. Jag är aldrig utan den och återvänder snabbt till den oavsett vad jag testar i skuggprimerväg. 

Varför är den då så bra? Enkelt, den gör precis vad en ögonprimer ska göra: Ögonskuggan ser nymålad ut nästan ett dygn senare, oavsett vad man tar sig för. Svett, regn, havsbad, den klarar allt! Jag har tillochmed varit med om att maskaran kommit på glid, men ögonskugga och kajal suttit kvar. 

Eyeshadow Primer Potion ger också färg och finish i skuggorna mer tryck, utan att samtidigt försvåra applikation och suddning. När Urban Decay väl gjorde om förpackningen från en sådan ohygienisk med läppglansapplikator till tub blev den fulländad. Att den också går att få tag på i mindre förpackning, som den på bilden, är ännu ett stort plus i kanten. Om ryktet är sant kommer den dessutom inom kort att gå att få tag på i Sverige...

Nu är jag nyfiken på vad ni tycker om Urban Decay Eyeshadow Primer Potion eller UDPP som den ofta kallas! Gillar ni den? Har ni någon annan primer-favorit?

10 kommentarer:

 1. Den där finns alltid i min sminklåda och även Too Faced's primer! Good stuff!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Jag gillar nästan allt annat från TF, men deras vanliga primer och jag kommer inte överens...

   Radera
 2. Jag älskar den! Dryg, bra och håller vad den lovar. Lätt att blanda ut skuggor på också. Köpte på mig en liten och en stor tub när jag bodde i England (hösten 2012) och har inte ens tagit slut på den lilla ännu, trots att jag använder den flera gånger i veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den är verkligen både dryg och bra! Bäst, helt enkelt :)

   Radera
 3. Alltså nej, vi kommer inte alls överens UDPP och jag. Den gör mina ögonlock torra, har en liten men använder den aldrig, hade två men gav bort den ena. Mina favoriter är Nars Pro Prime och Too Faced Shadow Insurance.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade för mig att du tyckte så! Jag gillar ju inte alls Shadow Insurance, så vi har nog helt enkelt helt olika ögonlock :)

   Radera
 4. Toppen, den ska jag kolla in. Är på jakt efter en ny ögonprimer.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den också :) Men innan var min favorit från budget märket MUA, den var också sjukt bra. :)
  Ska nästa gång testa Kat Von Ds ögonprimer som jag köpte i USA i somras, se om jag gillar den lika mycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter jättespännande med både MUA och Kat Von D!

   Radera