lördag 27 september 2014

Smått och gott från Kicks och Eyeko

Jag plöjer vidare genom den stora fina lådan från Kicks och hittar bland annat: 
Kicks Baked Blusher (149 kr) i nyansen Fashinista, ett silkeslent mineralpuderrouge som lovar att sitta länge och ge ett naturligt resultat. Färgprover kommer inom kort!
Kicks BB Eyes Cream (119 kr) är en vårdande ögonkräm med upplyftande och kylande egenskaper som ska motverka mörka ringar. Den verkar sortera under sminksortimentet, även om det rör sig om hudvård. Hur själva BB-begreppet kommer in i bilden känns lite oklart, jag hade nog tänkt mig en kombinerad ögonkräm och concealer med de namnet, men så verkar det inte vara. Som ögonkräm kan den ju vara bra ändå, så jag testar med en förhoppningsfull inställning!
Två blå lack, Kicks Nailpolish Magic Mosaik (39 kr) och Kicks Nail Lacquer Night Fall (79 kr). NOTDs kommer snart i en blogg nära er!

Från Eyeko ser ni den kombinerade stiftskuggan och eyelinern Me and My Shadow, vattenfast med blending borste i en änden, finns i tre kulörer och Eyeko Lash Warderobe. Fransgarderoben innehåller flera olika smågrupper av fransar och ett lim som ska vara väldigt lättarbetat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar