söndag 14 september 2014

Nyheter: Keune Keratin Curl

Keune  är ett märke jag varit nyfiken på ett bra tag, men ännu inte kommit mig för att testa. Nu släpper de en ny serie för lockigt hår, och det gör mig ju inte mindre nyfiken! Keunes nya Keratin Curl-serie lovar vackra, mjuka och väldefinierade lockar, precis vad jag vill ha!

Keratin Curl Shampoo (198 kr) är ska var milt och rengörande och lämna lockarna både mjuka och elastiska.

Keratin Curl Conditioner (210 kr) lovar återfuktning på djupet och att ta bort frissighet. Ska göra lockigt hår mjukt och glansigt. Applicera i handdukstorkat hår och låt sitta i 1-3 minuter. Skölj sedan noggrant.

Keratin Curl Treatment (292 kr) är en vårdande inpackning för torrt, lockigt eller krusigt hår. Resultatet ska bli mjukare, elastiskt och glansigt hår utan att håret blir nedtyngt. Applicera på handdukstorkat hår och låt sitta i 3-5 minuter. Sköljes ur.

Keratin Curl Boost Spray
(98 kr) är ett aktiverande anti-friss spray som ska ge ny energi till lockarna och göra dem glansiga. Sprayas på fuktigt eller torrt hår.

Keratin Curl Defining Cream (223 kr) är den produkt som lockar mig allra mest! Det är en definierande kräm som utöver textur ger mjukhet, rörelse och glans till håret. Anti-friss. Applicera på handdukstorkat hår och föna sedan eller låt det självtorka.


I alla produkterna i Keratin Curl-serien finns Curl Defining Complex som ska ha fem speciella egenskaper:

Curl Bounce System: förstärker och definierar lockigt hår med ingredienser från olika träsorter intensifierar och reaktiverar det lockarnas mönster så att de blir starka, smidiga och elastisk. 
Keratin: reparerar, stärker och återfuktar håret vilket gör det enklare och smidigare att hantera. Keratinet motverkar även frissighet. 
Hallonkärnsolja är rik på Vitamin E samt Omega 3,6 och 9, som återfuktar och ger lyster och glans. Ska göra lockigt hår silkeslent och frissfritt. 
UV-filter: skyddar håret från ljusets skadliga strålar och förhindrar således hårfärg från att nötas ur och blekas.     
"Essentiella mineraler" som hjälper till att hålla hårbottens funktion i balans.
Finfint att produkterna även innehåller UV-skydd, det känns viktigt för mig som ogillar solblekt hår. Att hitta den ultimata leave-inprodukten för fina lockar är svårt tycker jag. Upp till bevis för Keratin Curl Defining Cream!

Nu undrar jag: Har ni testat Keune? Vad tycker ni om märket?

4 kommentarer:

 1. Intressant! Jag är på jakt efter den ultimata Dagen Efter-sprayen för mina lockar, men jag börjar bli rädd för att den inte finns..

  PS: är det bara jag eller påminner inte den här loggan om ett hund- och kattmärke? Typ hundmat? :'D

  SvaraRadera
 2. Den jakten är svååår!

  Haha, nu när du säger det så ser den onekligen lite hundmatig ut... Ska visa den för hunden här och se vad han säger ;)

  SvaraRadera
 3. Aldrig testat nåt från märket men blev ju nyfiken nu, speciellt på cremen

  SvaraRadera