torsdag 18 september 2014

Recension: Eyeko Black Magic Mascara

Black Magic Mascara (199 kr) från Eyeko lovar att sitta på plats ända till efterfesten (efterfester är sällsynta här, men klarar den nattning av barn också, måntro?) och ska kombinera volym, längd och intensiv svärta. Fransarna ska förbli mjuka även om formulan är vattentålig. Parabenfri.

Black Magic Mascara är den jag gillar bäst av de Eyeko-mascaror jag testar. Volym och längd känns helt okej, men inget spektakulärt. Jag tycker att den är lite kladdig att applicera, jag är van att inte behöva "städa", men det behöver jag med Black Magic. Svärtan är som utlovat väldigt djup och fin och fransarna förblir mjuka. Volymmässigt hade jag hoppats på mer, framförallt bättre byggbarhet. Den är relativt vattentålig, men lite svårt att få bort, trots tvåfasremover. Under dagen (eller nattningen, eller efterfesten), blir ett visst nedfall, framför allt på vattenlinjen. 
 Betyg: 3 av 5
Sammanfattningsvis hade jag velat ha mer volym och mindre spindelben, lite lättare borttagning och mindre nedfall för att ge ett högt betyg. 

2 kommentarer:

  1. Den låter ju rätt medelmåttig och om denna är din favorit från märket känns det som om jag kan hoppa över Eyekos mascaror.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har bara testat två, men de var inga höjdare....

      Radera