måndag 1 september 2014

Enkelt bronsöga med The Body Shop Cuivre

Sedan duoskuggan Baked Eye Shadow i 01 Cuivre från The Body Shop landade hos mig har den blivit flitigt använd. En okomplicerad färgkombination i brons och brunt som är otroligt lättanvänd. Man ta i mer eller mindre med färgintensiteten och på så vis anpassa sig till vardag eller fest.

Jag är i vanliga fall ganska feg med smink under ögat, men här har jag målat lite med den ljusare nyansen. Inte så dumt, om jag får säga det själv (men jag borde verkligen använt lite inliner också....)!

Är ni nyfikna på färgprover, klicka här

Dagens gunk: Shimmer Waves Bronze och Baked Eye Shadow i 01 Cuivre från The Body Shoprouget Cheek Pop i Peach Pop från Clinique, maskaran Silfr i brunt från IDUN Minerals, The Body Shops nya ögonprimer InstaBlur Eyes, samt Metallic Eye Definer Pencil i Copper Brown och läppstiftet Colour Crush Shine (färgprover) i 18 Sunset Romance också från The Body Shop.

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Riktigt fint med lite ögonskugga under ögat också.

  SvaraRadera
 2. Snyggt!
  I USA köpte jag ett av de där Clinique rougen :) Såg din bild och påmindes över att jag måste använda mitt exemplar snart! Får bli när denna hemska förkylning lämnar min kropp för nu orkar jag knappt sitta i soffan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Usch vad trist m förkylning, krya på dig! Cheek Pops är så himla fina, hoppas du ska trivas i ditt :)

   Radera
 3. Jättefint! Jag har så jättesvårt för att göra inliner, tycker det svider i ögonen och så försvinner den ojämnt på mig. Håller mig under de nedre fransarna med pennor och sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har du testat IsaDoras ljusbeigea? Den är fenomenalt bra!

   Radera