tisdag 16 september 2014

Nyhet: Lumene Time Freeze Ultra Firm Elixir Beauty Pearls

Hudvårdsserien Time Freeze från Lumene utökas i dagarna med Ultra Firm Elixir, ett serum som ska strama upp huden effektivt och göra den synbart slätare. Bland ingredienserna märks patentsökt nordiskt lingonextrakt och ljusreflekterande pärlemorpigment som ska ge huden lyster.

Serumet lovar att skydda huden mot omgivningens skadeverkningar 
och för tidigt åldrande och släta ut rynkor med nordiskt lingonextrakt. Med antioxidanten Quercetin skyddas elastinfibrerna. Elastin är ett protein i bindväven, en flexibel fiber som gör att huden återställs efter att den tänjts ut. När enzymet elastas frigörs, försvagar det elastinfibrerna och gör att huden förlorar sin fasthet och elasticitet. Serumets peptidsammansättning ska stödja funktioner som är viktiga för hudens återuppbyggnad och för att hålla huden mjuk.

Kort och gott ska serumet både släta ut befintliga rynkor och förhindra nya. Inte dumt! Ultra Firm Elixir innehåller varken parabener, formaldehydfrigörare eller mineraloljor. Kostar 239 kr för 30 ml
 och finns tillgänglig hos Åhléns och Kicks.

Jag har inte så himla mycket rynkor, men är ändå nyfiken på att se effekt på dem jag ändå har. Testning inledes inom kort, recensionen kommer när jag hunnit testa ett bra tag. Hudvårdstestande kan minsann inte ske hur snabbt som helst!

2 kommentarer: