torsdag 18 september 2014

Nyhet: The Body Shop Colour Crush Nails

Nagellack är en produktkategori som inte är känd för att vara miljövänlig. Därför är det extra glädjande att The Body Shop nu lanserar Colour Crush™ Nails (95 kr). Lackformulan är fri från starka kemikalier, vegananpassad och ej testad på djur. Dessutom ska de vara extra vårdande tack vare mjukgörande Community Fair Trade-producerad marulaolja. Snabb torktid och glossig yta utlovas. Låter inte alls dumt tycker jag!

Utöver lacken presenterar The Body Shop följande nagelprodukter nästa torsdag:
Nail Art Pen (50 kr) - ett verktyg med smal och tjock ände för att fixa tjusiga prickar och linjer mm.
Glass Nail Filer (75 kr) - nagelfil i akrylglas. Enkel och effektiv att använda, och lätt att rengöra.
Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover (95 kr) - en vårdande nagellacksborttaging med sötmandelolja, sojaloja och  Community Fair Trade-producerad sockerrörsessens. Den är acetonfri och icke uttorkande. Vårdar både nagel och nagelband.
Jag är särskilt nyfiken på oljan. The Body Shops mandelserie för händerna är en favorit hos mig sedan tidigare!

Lacken kommer i 24 frestande färger. Färgskalan ser riktigt kul ut. Plus i kanten för mycket grönt och blått! Vad tror ni om Colour Crush Nails? Succé?

Colour Crush™ Nails kostar 75 kr styck och lanseras den 25 september.

4 kommentarer:

 1. Det fanns flera fina färger. Det är ju definitivt värt att testa med ett miljövänligare lack. Blir du förvånad att jag blir sugen på "Crimson kiss" med tanke på mitt användarnamn ;-) ?

  SvaraRadera
 2. Ser ju ut att finnas en del fina färger. Och vilken läcker promobild

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det! Och ja, den är toksnygg! Kul om någon pysslig typ testar, det är ju fritt tema i NailArt Sunday denna veckan :)

   Radera