lördag 22 mars 2014

Recension: IsaDoras Volume & Curl Mascara

IsaDoras nya maskara Volume & Curl (149 kr) är en så kallad tubmaskara. Det innebär att varje frans omsluts av en tub med färg som ska sitta riktigt bra, samtidigt som den ska vara enkel att tvätta bort med endast varmt vatten. Jag är generellt inte så förtjust i just tubmaskaror, så jag tänkte inte ge denna något betyg, men har ändå testat och tänkte berätta vad jag tycker.

Volume & Curl
har en böjd borste som gör den lätt att måla med. Formulan är extremt svart och fransarna blir väldigt blanka och fina. Den ger utlovad volym och fin böj tycker jag, även om det finns maskaror som är ännu bättre just volymmässigt. Hållbarheten är bra. Inget nedfall och ingen svärta runt ögonen. Borttagningen är just det moment som gör att jag inte gillar tubmaskaror. Volume & Curl är hyfsat lätt att få bort, men jag ogillar ändå gnuggandet och de svarta smulorna i handduken. Ett annat litet minus i kanten är det är svårt att måla på flera lager om man vill det.

Om man gillar tubmaskaror tro jag dock att Volume & Curl kan vara en hit. Resultatet blir ju inte så dumt, eller vad tycker ni?

10 kommentarer:

 1. Den ser ju riktigt bra ut!

  SvaraRadera
 2. Den ser fin ut! Men jag är också skeptisk till borttagningen av denna sortens mascaror!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att alla utom jag gillade....

   Radera
 3. Så tråkigt att den inte håller måttet för bilderna på fransarna ser ju jätte bra ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den håller absolut måttet om man gillar tubmaskaror!

   Radera
 4. Jag har använt min i ett par veckor nu, men jag är inte nöjd. Jag tycker att det är svårt att inte få klumpar och ihoptrasslade fransar. Det är mycket på borsten och det bär mig emot att behöva torka av hälften på ett papper innan jag använder den. Och det är ändå efter att jag har skrapat av borsten på kanten av tuben först. Den smular inte, släpper inte (fast min pollenallergi har börjat) och den är lätt att ta bort. Men det är fortfarande inte några snygga fransar. Sorry.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synda att ni inte trivs ihop! Vi verkar ju tycka lite tvärt om gällande fransresultat kontra borttagning...

   Radera
 5. Jag håller också på och testar denna och just nu är intrycket att All Day Long Lash är klart bättre, det blir för lätt kladdigt och ojämt med denna. Borttagningen tycker jag dock funkar utmärkt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, lite tvärt om här också! Jag gillar nästan all andra IsaDora maskaror, utom de två tubisarna.

   Radera